25 Οκτωβρίου 2023

The all new basketball Skechers!! (unofficial photos)

Θυμάστε τα μπασκετικά Skechers που σας είχα παρουσιάσει προ δύο εβδομάδων περίπου? Ε έγινε επιτέλους γνωστό το επίσημο ονοματάκι τους παρέα με κάποιες κοντινότερες κι αναλυτικότερες φωτογραφίες του ζευγαριού ενώ μαθεύτηκαν κι όλα σχεδόν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Διόλου απίθανο το συγκεκριμένο πατούμενο να φορεθεί από τον Joel Embiid που σύμφωνα με φήμες οδεύει προς Skechers μετά από τέσσερα και βάλε χρόνια παρουσίας με την Under Armour συμπεριλμβανομένου του signature Embiid 1!
Το όνομα αυτού Skechers SKX Resagrip κι είναι όπως βλέπετε ένα mid-top μοντελάκι. Για το άνωθεν κομμάτι έχουμε ένα είδος open screen mesh το οποίο υποστηρίζεται από κάτω με ένα είδος foam κι από πάνω με fuse επιστρώσεις. Για το πίσω τμήμα χρησιμοποιείται εν τέλει κάτι σα ballistic mesh με την ευγενική υποστήριξη ενός μικροσκοπικού εξωτερικού heel counter. Η ενδιάμεση σόλα είναι χωρισμένη στα δύο και για τη σμίλευσή της επιλέχθηκε η αντικραδασμική τεχνολογία HyperBurst, το γνωστότερο ίσως foam της Skechers, συν μια αντιστρεπτική πλάκα από TPU που συνδέει τα δύο μέρη. Η εξωτερική σόλα φαίνεται πως θα ναι ανθεκτικότατη αφού αξιοποιείται λάστιχο της Goodyear, εγγύηση μεν αλλά μη το δένεται και κόμπο. Συνολικά σα σχέδιο από μένα εγκρίνεται και με το παραπάνω αν και θα ήθελα ένα πιο μπασκετικό λογότυπο για το υφασμάτινο κομματάκι που χει ραφτεί στη κορυφή κάθες γλώσσας.
Η τιμή του Skechers SKX Resagrip δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Δε ξέρω γιατί και πως αλλά με ιντριγκάρει πολύ η πρόταση της Skechers κι αν η τιμή του δεν είναι εξωφρενική τότε δεν αποκλείεται να τα τιμήσω.