16 Αυγούστου 2023

And there is the 4th WXY!! (official hotos)

Η New Balance το τελευταίο διάστημα τα χει κάνει λίγο κουλουβάχατα ένεκα της άρον άρον απόσυρσης των Kawhi 3 και Fresh Foam BB λόγω κατασκευαστικών αστοχιών. Άκρως αντίθετη είναι η πορεία της μη-signature σειράς TWO WXY που συνεχίζει να πορεύεται και να εξελίσσεται από μοντέλο σε μοντέλο. Την ερχόμενη σεζόν θα απολαύσουμε κάποιους από τους NBAer της NB να φορούν τον τέταρτο κωδικό της σειράς!
Το New Balance TWO WXY V4 είναι πανέτοιμο κι έχοντας παρακαταθήκη τα τρία προηγούμενα TW ελπίζει να γίνει μία ακόμη best-buy επιλογή για τους μπασκετόφιλους. Περίπου στην ίδια κοψιά με το TW3 μόνο που τώρα για το πλαίσιο έχουμε δύο ειδών υλικά, engineered mesh για τα 3/4 του κελύφους ανεξαρτήτως έκδοσης και συνθετικό δέρμα είτε με υφή στιλπνή είτε απαλό συνθετικό nubuck για το εναπομείναν 1/4. Ριζική ανανέωση έχουμε για τη σύνθεση της ενδιάμεσης σόλας του καθώς φέρει Fresh Foam αλλά και FuelCell και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας έχουμε Fresh στο εξωτερικό κομμάτι της φτέρνας και στο εσωτερικό του μπροστινού μέρους και Fuel στα αντίστροφα σημεία. Αν μη τι άλλον εντυπωσιακή σύνδεση αν πράγματι το χουν καταφέρει! Όσο για την εξωτερική σόλα έχουμε δύο ειδών μοτίβα χάραξης σε μορφή χιαστή με το κάθετο herringbone να διακόπτεται από ένα μοτίβο με κύκλους παρόμοιο με εκείνο του Fresh Foam BB. Στο σχεδιαστικό μέρος τα πράγματα είναι και πάλι ομοιόμορφα και λογικά θα έλεγα με το μεγάλο N logo να κατακλύζει σχεδόν όλο το συμπαγές τμήμα του πλαισίου.
Τα 125 δολάρια ή ευρώ έχουν οριστεί ως αρχική τιμή διάθεσης των New Balance TWO WXY V4, μια αρκετά προσιτή τιμή για τα σημερινά δεδομένα των performing μπασκετικών