2 Αυγούστου 2023

Dame gets another Certification!! (official photos)

Η μετακίνηση του Damian Lillard έχει εξελιχθεί στο καλύτερο σήριαλ του φετινού καλοκαιριού μετά την απαίτηση του παίχτη να εγκαταλείψει στα γεράματά του το Portland. Όπου κι αν καταλήξει ο Dame, η Adidas προτίθεται ή μάλλον έχει ήδη παρασκευάσει το δεύτερο κατά σειρά Certified δίνοντας με κάποιο τρόπο πίστωση χρόνου στο Dame 8 EXTPLY ενώ περιμένουμε εδώ και καιρό τον ερχομό του 9ου κωδικού της συλλογής του.
Το Adidas Dame Certified 2 είναι εν ολίγοις το προηγηθέν μοντέλο με ανανεωμένο-επανασχεδιασμένο το άνωθεν μέρος της κατασκευής κάτι που λογικά δε θα μεταβάλει δραματικά το performing του. Ολόιδιο σε μπόι με mesh ως βάση κατασκευής του σα πριν και πρόσθετα κομμάτια συνθετικού δέρματος σε toe-cap και από το μέσο μέχρι την φτέρνα. Το συγκεκριμένο τμήμα παραπέμπει σε τακτικές Air Jordan XI IE Low με τα Three Stripes στο ένα τμήμα και το logo του παίχτη στο άλλο να φέρνουν στη μνήμη εποχές του D Lillard 1 σε μίξη με D Rose 3. Για όλο μα όλο το υπόλοιπο μέρος της κατασκευής τα λόγια είναι περιττά αφού έχουμε ακριβώς τη midsole του Certified 1 τόσο όσον αφορά τη σύνθεσή της (Bounce) όσο και εμφανησιακά. Σα σχέδιο δεν έχω εκφέρω κάποια διαφορετική άποψη από εκείνη που χα σχεδόν προ έτους μιας κι η Adidas αποδεικνύει πως πραγματοποεί μια αρπαχτή ή απλά είχε υψηλό απόθεμα στο συγκεκριμένο προϊόν.
Το Adidas Dame Certified 2 διατίθεται από τώρα σε ορισμένες ασιατικές αγορές με τη τιμή του απόλυτα εναρμονισμένη στα επίπεδα του προηγούμενου κωδικού της. Λογικά θα αποτελεί κι αυτό μια καλή επιλογή για outdoor hoopers!