20 Φεβρουαρίου 2023

Another Extended Play by Dame! (official photos)

Τρίτη συνεχόμενη δημοσίευση για μπασκετικά Adidas δε θυμάμαι να χω ξανακάνει ποτέ! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Adidas επέλεξε να ετοιμάσει μια ακόμη ανανεωμένη έκδοση του signature κωδικού του Damian Lillard. Φέτος τη τιμητική του έχει το Adidas Dame 8 με το Extended Play να αποτελεί τη νέα πρόταση η οποία και αποκαλύφθηκε στο κοινό κατά τη διάρκεια του εορταστικού πενθημέρου στη Utah.
Το Adidas Extended Play είναι μια κάπως αγωνιστικότερη εκδοχή του Dame 8 αλλά με πολλά στοιχεία από περασμένα μπασκετικά της Three Stripes. Ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω διακρίνουμε την ενδιάμεση σόλα του Dame 8 χωρίς καμία απολύτως αλλαγή σε αντίθεση με το πλαίσιο όπου οι αλλαγές είναι εμφανείς. Έχουμε και πάλι ένα mesh πλαίσιο αλλά με διαφορετική σύνθεση με πρόσθετα υλικά το εγκάρσιο στραπ πλησίον του toe-cap. Ένα ακόμη πρόσθετο υλικό είναι τα TPU πτερύγια εκατέρωθεν των πλευρών που περιέχουν γάντζους για τη διέλευση των κορδονιών. Σχεδιαστικά τώρα αναγνωρίζω πάρα πολλά μπασκετικά της εταιρείας όπως το J Wall 1 εξαιτίας των κάθετων Stripes στο πίσω μέρος, το Harden Vol. 3 λόγω του στραπ που όμως εδώ είναι βέλκρο και φυσικά το Dame 8 για τη midsole.
Το Adidas Extended Play έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει προς τα μέσα καλοκαιριού προς φθινόπωρο μεριά σε τιμή παραπλήσια με του Dame 8.