24 Φεβρουαρίου 2023

Puma x Kuzma Clyde All-Pro Low (White Pebble)

Ένας από τους πρώτους NBAers που συμφώνησε να συνεργαστεί με την Puma είναι ο τέως πρωταθλητής των Los Angeles Lakers και πασίγνωστο fashion icon με παραπάνω από τρία εκατομμύρια ακολούθους ονόματι Kyle Alexander Kuzma! Έπειτα από δύο τίμιες και πολύ ελπιδοφόρες σεζόν με την φανέλα των "Λιμνανθρώπων" υπήρξε από τα πιο περιζήτητα ονόματα κατά την sneaker free agency του 2019 έχοντας προτάσεις από αρκετές φίρμες. Η Puma ήταν αυτή που "πλειοδότησε" στη διαδικασία προσφέροντας 20 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, μια προσφορά που επέλεξε να μην ισοφαρίσει η Nike. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 αγωνίστηκε φορώντας ποικίλα Puma απ' το Clyde Hardwood και το Uproar μέχρι το Sky Modern και το RS-Dreamer. Λίγο προτού εκκινήσει η ερχόμενη σεζόν η γερμανική φίρμα τον "προίκισε" με μια αυστηρά προσωπική έκδοση του Clyde All-Pro, του δίχως αμφιβολία αρτιότερου και πιο αξιόπιστου μπασκετικού στη δεύτερη θητεία της Puma στη πολυπληθή πια κατηγορία.
Το Puma Clyde All-Pro Puma Low πρόκειται για μια εν μέρει αναθεωρημένη ή αναμορφωμένη έκδοση του συμβατικού Clyde All-Pro που όλοι γνωρίζουμε. Τα κυριότερα υλικά κατασκευής του All-Pro όπως το νεοφερμένο MatrixEvo πλαίσιο, η ενδιάμεση σόλα με το ενσωματωμένο Pebax crash-pad στη φτέρνα όπως και το μοτίβο χάραξης της σόλας του έχουν παραμείνει ίδια κι απαράλλαχτα. Η έκδοση για τον Kyle Kuzma διαφέρει ως προς τα πρόσθετα υλικά που ενσωματώθηκαν στο πλαίσιο μετατρέποντάς το σ' ένα μπασκετικό βγαλμένο από τα early 80s! Συγκεκριμένα έχουν προστεθεί απαλό nubuck στους πρόποδες του toe-cap και για το εξωτερικό heel counter με τις προεκτάσεις του να συμμετέχουν στο lockdown του, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που αντέγραψε από το πανύψηλο Puma Kuzma All-Pro σε μικρότερη βέβαια κλίμακα. Φουλ ρετρίλα αποτελούν κι τρεις θηλιές διέλευσης των κορδονιών γύρω από το χείλος του κολάρου κάτι που συνηθιζόταν παλαιότερα κι επιβαλλόταν να γίνεται από τους μυστές του streetball.
Το Puma Clyde All-Pro Kuzma Low κυκλοφόρησε λίγο καιρό μετά την παρουσίαση του πανύψηλου αδερφού του. Η κοντή έκδοση προτιμήθηκε από το νόμιμο κάτοχός περισσότερο έναντι της υψηλής προφανώς επειδή ήταν λειτουργικότερη και ταίριαζε περισσότερο στα θέλω του. Φανταστείτε τώρα την συγκεκριμένη έκδοση να παρουσιαζόταν και σε έναν πιο σκούρο χρωματισμό όπως μαύρο με την gum σόλα να είναι ακριβώς ίδια!! Όσοι επιθυμείτε να μάθετε πολλά παραπάνω σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Clyde All-Pro δεν έχετε παρά να τσεκάρετε τον σύνδεσμο που ακολουθεί.