19 Φεβρουαρίου 2023

Adidas redesigns the Crazy 1! (official photos)

Η Adidas πέρα από τα DON Issue 5 παρουσίασε ένα ακόμη μπασκετικό - προς lifestyle - μοντέλο για το οποίο έχει γίνει πολύ κουβέντα από τότε που "ξετρύπωσαν" στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του. Το όνομα αυτού Adidas Crazy IIInfinity και για τους μυημένους στα μπασκετικά υποδήματα είναι μια καινούργια προς το αναθεωρημένη εκδοχή του Crazy 1 παλαιότερα γνωστού κι ως The Kobe!
Όπως βλέπετε κι εσείς το Adidas Crazy IIInfinity είναι ένα ακόμη foam-based παπούτσι που χει "δανειστεί" τις περισσότερες απ' τις σχεδιαστικές γραμμές του The Kobe που φόρεσε ο Mamba στις αρχές του 2000. Στο IIInfinity το foam πλαίσιο έχει κατεβεί προς τα κάτω καλύπτοντας τη midsole και πάνω του έχει τοποθετηθεί ένα φερμουάρ καλύπτοντας έτσι πλήρως το bootie από mesh που υπάρχει από κάτω. Το toe-cap για μένα ίσως είναι το ομορφότερο σημείο αυτού του απόλυτα συμμετρικού παπουτσιού ενώ η εξωτερική σόλα του είναι σχεδόν ίδια με του ένδοξου και πολυσυζητημένου προγόνου του. Για heel counter που ξεπροβάλει πίσω μάλλον το κληρονόμησε από το Harden Vol 7!
Το Adidas Crazy IIInfinity παρουσιάστηκε προχθές όχι σε έναν αλλά σε πέντε γήινους χρωματισμούς και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023. Ενδιαφέρον θα έχει αν θα το δούμε στα παρκέ να το φορά κάποιος από τους αθλητές της Adidas.