29 Νοεμβρίου 2022

Seven, seven, seven....seven!! (unofficial photos)

Ο γενειοφόρος αρχισκόρερ των Sixers βρίσκεται κοντά ένα μήνα στη λίστα τραυματιών όμως στους εννιά πρώτους αγώνες που πρόλαβε να μετάσχει αγωνίστηκε φορώντας τα ολοκαίνουργια μπασκετικά του. Το Adidas Harden Vol. 7 είναι μια ολοκαίνουργια σιλουέτα που παραπέμπει σε Yeezy μοντέλα έχοντας και κάποια στοιχεία από Adidas Kobes. Αεροδυναμικό στυλ, με φαρδιές γραμμές χωρίς φανφάρες και περιττά μπιχλιμπίδια ένα συνδυασμός στοιχείων που λείπουν από τις σύγχρονες signature συλλογές.
Το Adidas Harden Vol. 7 είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με ότι έχει προηγηθεί από τη συλλογή και μου φέρνει στο μυαλό το ακυκλοφόρητο Adidas The Kobe 3. Διακρίνουμε ένα bootie υπόστρωμα και πάνω σ' αυτό έχει προστεθεί σα πανοπλία κομμάτια από ballistic mesh, συνθετικό δέρμα για το toe cap κι ένα πλαστικό heel counter με nubuck επικάλυψη. Για την ακριβή σύνθεση της ενδιάμεσης σόλας δεν υπάρχει πληροφορία όμως απ' όσο διακρίνω φαίνεται πως έχουμε μια midsole από Boost μικροκάψουλες κατά μήκος της με μια ημιδιάφανη λεπτή TPU μπαριέρα να τις συγκρατεί με μόνη εξαίρεση το σημείο εσωτερικά της φτέρνας. Για την χάραξη της εξωτερικής σόλα επιλέχθηκε μια απλουστευμένη χάραξη με κατά τόπους ομάδες από ομόκεντρους κύκλους εκ των οποίων δύο περιέχουν herringbone ενώ διακόπτονται στο κέντρο όπου ξεπροβάλει το torsion plate αλλά και στη φτέρνα στο τελείωμα των Three Stripes. Το Adidas Harden Vol. 7 σχεδιαστικά είναι πολύ ιδιαίτερο και ταυτόχρονα ελκυστικό με λεπτομέρειες από Adidas Kobe σα το Crazy 1 αλλά κι από Adidas D Rose σα το D Rose 3 και 4.
Για τη αρχική τιμή του όπως και για τη κυκλοφορία του δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση. Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό η τιμή του να κυμαίνεται στα επίπεδα των προηγουμένων Harden και λογικά πρόκειται να το δούμε να κυκλοφορεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023.