7 Νοεμβρίου 2022

On the 6 and still dangeRuss! (unofficial photos)

Ο Russell Westbrook μπορεί να μη διανύει τη καλύτερη περίοδο στην αγωνιστική του καριέρα όμως αυτό δεν φαίνεται να πτοεί την Jordan Brand από το να κυκλοφορήσει τον έκτο κωδικό της επίσημης συλλογής παπουτσιών του. Αν και πίστευα ακράδαντα πως η signature συλλογή του Russ όδευε προς κατάργηση, να σου το απ' το πουθενά το Air Jordan Why Not Zer0.6 που μοιάζει σκανδαλωδώς με το One Take 4. Άραγε θα το ντεμπουτάρει σε κάποιο από τους προσεχείς αγώνες και μάλιστα ερχόμενος από τον πάγκο??
Όπως βλέπετε το Why Not Zer0.6 μοιάζει αρκετά στο One Take 4! Το πλαίσιο του WNZ6 αποτελείται από το ίδιο υφασμάτικο υλικό παρουσία συνθετικού δέρματος στο πίσω μέρος αλλά και στη περίμετρό του. Σημείο αναφοράς του παπουτσιού το φερμουάρ κατά μήκος του κουτουπιέ αλλά με κλίση προς την εσωτερική πλευρά. Κάτω απ' αυτό διακρίνουμε ένα mesh-άτο bootie, μια συνήθης και σίγουρη επιλογή όταν υπάρχει φερμουάρ στο πλαίσιο. Για το ακριβές σετάρισμα της ενδιάμεσης σόλας δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία όμως αδυνατώ να πιστέψω πως θα ναι διαφορετικό από τους τελευταίους κωδικούς της συλλογής άρα phylon με Zoom Air στο ύψος του μεταταρσίου. Όσον αφορά την εξωτερική σόλα η χάραξη είναι χωρίς υπερβολή "ξεπατικοσούρα" του One Take 4 κάτι που σημαίνει πως δεν πολυασχολήθηκαν. Το μοναδικό ίσως ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης είναι τα γράμματα που υπάρχουν κατά μήκος του zipper! Όχι άσχημο σαν ιδέα και όμορφα εκτελεσμένο!
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Air Jordan Why Not Zer0.6 δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη όπως και η τιμή στην οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται. Λέτε το παπούτσι να χει τη μοίρα το Nike PG 4?