1 Νοεμβρίου 2022

AJ37 Low or redesigned?? (unofficial photos)

Το προ ημερών βιντέακι που ανάρτησα στη σελίδα μου στο Facebook σίγουρα θα προβλημάτισε τους ιθύνοντες στη Jordan Brand όταν διαπίστωσαν πως διαλύθη στα εξ ων συνετέθη το Air Jordan 37 στα πόδια του Grant Williams. Πιθανόν να είχαν υποψιαστεί πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα οπότε το κοντό 37αρι εμφανίστηκε ξάφνου στη media day των Washington Wizards με τον Bradley Beal να κάνει τα ανεπίσημα αποκαλυπτήριά του.
Αυτό που βλέπετε είναι βεβαίως βεβαίως το Air Jordan 37 Low που σχεδόν κατά το ήμισυ θυμίζει σε κάτι το ψηλό του αδερφάκι. Αυτό το μισό είναι το tooling της ενδιάμεσης σόλας με το Formula23 στη φτέρνα και το Zoom θύλακα μπροστά με το phylon foam να ναι ο συνδετικός τους κρίκος συν το torsion plate από ανθρακόνημα. Εκ βάθρων ανανεωμένο παρουσιάζεται το πλαίσιο του παπουτσιού που ναι μεν έχουμε ξανά το see-though υφαντό leno-weave όμως έχει εμφανέστατα ενισχυθεί. Δύο σκαλωσιές από TPU υλικό έχουν τοποθετηθεί εκατέρωθεν των πλευρών του και neoprene για το toe-cap παρουσία fuse επιστρώσεων. Για να μαι κι ακριβοδίκαιος, βλέπουμε και λίγο συνθετικό - φαντάζομαι - δέρμα πέριξ των αστραγάλων, όχι μπράβο στη Jordan. Μοναδικό στοιχείο που διασώθηκε από το ψηλό 37άρι είναι το ορθογώνιο heel patch! Βλέποντας τις φωτογραφίες δε μπορώ να χωνέψω πως είναι η Low εκδοχή του Air Jordan 37 αφού πέρα της midsole δεν έχουν κάποιο κοινό χαρακτηριστικό όπως είναι κι ο κανόνας! Θα έλεγα πως μου ταιριάζει πιο πολύ σαν μια αναβαθμισμένη ή βελτιωμένη έκδοση.
Το Air Jordan 37 Low δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει όπως και η τιμή του αν και για το τελευταίο πιθανολογώ πως να ναι κανένα 20άρικο φθηνότερο από τη ορίτζιναλ βερσιόν.