15 Νοεμβρίου 2022

Wade welcomes the newest Flash?? (unofficial photos)

Δε ξέρω τι γίνεται στα ενδότερα με τη Li-Ning όμως φαίνεται ότι έχουν στελεχώσει το τμήμα σχεδιαστών τους με άτομα πολύ ψαγμένα στα μπασκετικά. Μόνο έτσι μπορώ να ερμηνεύσω το σκηνικό που χει στηθεί με τα τελευταία μοντέλα της WoW και κατ' επέκταση της Li-Ning. Στα τελευταία πανέμορφα μπασκετικά που μας έχουν παρουσιάσει οι Κινέζοι προσθέστε και το εικονιζόμενο που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ονομάζεται Son of Flash!
Δε γνωρίζω αν ο γιόκας του Dwyane Wade, Zaire, έχει προγραμματισθεί να αποκτήσει τη δική του σειρά αλλά όπως και να χουν τα πράγματα τούτο δω το μοντέλο είναι ΦΩΤΙΑ. Ένας κεραυνός, ένεκα που είναι τέκνο του "Flash", διακοσμεί την ημίψηλη κατασκευή Son of Flash και από μόνο του είναι αρκετό ώστε να με πάει πίσω στα 90s! Συνθετικά υλικά συνθέτουν το πλαίσιο του παπουτσιού όπου το mesh κυριαρχεί και φυσιογνωμικά έχει αντλήσει κάποια στοιχεία από το Wade 10 ιδίως σε ότι υπάρχει περιμετρικά του κολάρου. Η ενδιάμεση σόλα του αν διακρίνω καλά είναι από Boom foam και δεν είναι αποσπώμενη αλλά σταθερή. Και σα να μην έφτανε ένας κεραυνός υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος στην εξωτερική σόλα που διακόπτει το herringbone traction που χει κατακλύσει κάθε σημείο της. Αξίζει να σημειωθεί πως στη φτέρνα βρίσκονται χαραγμένα τα ZW και πιθανόν να πρόκειται για τα αρχικά του Zaire Wade! Σχεδιαστικά τώρα τα λόγια είναι περιττά!
Μετά τα WoW 10, Butler 1, CJ2 και D-Lo φαίνεται πως μεγαλώνει η μπασκετική φαμίλια της Li-Ning μέσω εσωτερικής μεταγραφής! Παντού οικογενειοκρατία, ακόμη και στα αθλητικά! Εύχομαι κι ελπίζω το Son of Flash να είναι από μοντέλα πρώτης διαλογής που θα δούμε σύντομα στην Ελλάδα.