28 Σεπτεμβρίου 2022

CJ2 is a great white shark!! (official photos)

Ο CJ McCollum για τη δεύτερη σεζόν του στους New Orleans Pelicans θα αγωνιστεί και πάλι με το δικό του πατούμενο χάρη στη Li-Ning! Το CJ1 άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε εκείνους που κατόρθωσαν να το αποκτήσουν (που φυσικά κατοικούν εκτός ευρωπαϊκής ηπείρου) οπότε το δεύτερο μοντέλο ήταν αναπόφευκτο. Ποιος να το περίμενε πως στην όχι και τόσο δημοφιλή ομάδα των Pelicans θα υπήρχαν δύο παίχτες με signature συλλογές οι οποίες όλως τυχαίως θα διανύουν τον δεύτερο χρόνο ζωής τους (Jordan Zion 2)!
Το Li-Ning CJ2 είναι σχεδόν ίδιο σε κοψιά με το πρώτο μοντέλο αλλά όχι και με τόσο premium υλικά ιδίως για το πλαίσιό του. Τούτη τη φορά έχουμε ένα τύπο screen mesh που η Li-Ning "βάφτισε" Power Shell και απ' αυτό ξεπηδούν νάιλον λούπες για τη διέλευση των κορδονιών. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει μέσα στη χρονιά και μια αναβαθμισμένη βερσιόν του με ποιοτικότερα υλικά για το κέλυφος καθώς κι η Li-Ning αρέσκεται στο να διαφοροποιεί σημαντικά κάποιες σπέσιαλ εκδόσεις της. Το foam που χρησιμοποιείται για την ενδιάμεση σόλα του δεν είναι γνωστό αλλά πιθανόν να ναι ίδιο (Light Foam) με του CJ1. Σ' αυτό προσθέστε και μια ελαστική TPU μπαριέρα στην εξωτερική πλευρά και πάμε παρακάτω. Για την χάραξη της εξωτερικής σόλας του CJ2 δεν έχουμε κάτι πρωτοποριακό όπως πέρυσι με τα παράθυρα εκκλησιαστικού ναού αφού προτιμήθηκαν οι σύντομες ευθείες γραμμές παρέα με κανάλια που βοηθούν στην ευλυγισία του παπουτσιού. Το σχέδιο του Li-Ning CJ2 θυμίζει το CJ1 μπολιασμένο με running γονίδια ελέω της χαρακτηριστικής σμίλευσης της φτέρνας που παραπέμπει στα νεότερα μοντέλα running. Η πανέμορφη γκριζόασπρη έκδοση καλείται "Great White Shark" αφού έτσι είχε παρομοιάσει τον εαυτό του ο αείμνηστος Kobe κι αυτό το χε κάνει retweet o CJ χρόνια αργότερα!
Το Li-Ning CJ2 δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα αρχίσει να κυκλοφορεί αλλά και να την γνωρίζαμε πάλι με την όρεξη θα μέναμε αφού τα μπασκετικά από κινεζικές φίρμες δεν έχουν μεγάλη εμπορευσιμότητα στην χώρα μας.