2 Οκτωβρίου 2022

Puma MB.01 (Galaxy)

Η προ διετίας υψηλού ρίσκου απόφαση της Puma να εντάξει στο δυναμικό της έναν απ' τους πλέον χαρισματικούς παίχτες της νεότερης γενιάς του NBA, κρίνεται με τα έως τώρα δεδομένα ως απόλυτα επιτυχημένη και δικαιώνει τους ιθύνοντες που ρίσκαραν προσφέροντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στο LaMelo. Το Puma MB.01 αν και δυσεύρετο στην ευρωπαϊκή αγορά και δη στην ελληνική, κατορθώνει να ξεπουλάει σε χρόνο dt στις ΗΠΑ καθώς και στις ασιατικές αγορές. Το hype που χει προκληθεί γύρω από τον LaMelo Ball για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους κάνουν ανάρπαστη οποιαδήποτε νέα έκδοση κι αν "τολμήσει" να κυκλοφορήσει το πρώτο του signature παπούτσι. Η δίχρωμη έκδοση που είναι εμπνευσμένη από την αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων "Rick and Morty" είναι το πλέον περιζήτητο MB.01, γεγονός ανεπανάληπτο για τη μικρή μπασκετική κληρονομιά της γερμανικής εταιρείας. Η δεύτερη πιο πολυπόθητη έκδοση είναι αυτή που βλέπετε στις οθόνες η οποία καλείται "Galaxy" και σημειωτέον δεν έχει φορεθεί ούτε δευτερόλεπτο σε επίσημο αγώνα του Melo στο NBA!
Το Puma MB.01 "Galaxy" είναι μια "γαλαξιακή" έκδοση που ταιριάζει γάντι στο περιβόητο τατού-μότο του παίχτη "Not From Here". Κατασκευαστικά δε διαφέρει στο παραμικρό απ' την κατακόκκινη έκδοση "Red Blast" ωστόσο σε σύγκριση με το "Black Blast" παρουσιάζει δύο διαφορές που δεν επηρεάζουν το συνολικό performing του. Για να αποτυπωθεί με υψηλή ευκρίνεια ο γαλαξίας προτιμήθηκε απαλού τύπου mesh παρόμοιο μ' αυτό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των NBA jerseys. Επίσης, στην εσωτερική πλευρά για την αποτύπωση των αναθυμιάσεων από το διαστημόπλοιο τατουάζ του LaMelo αντί των χαρακτηριστικών ραφών έχουμε fuse επιστρώσεις. Δεύτερη κι ίσως εμφανέστερη διαφορά απ' όλες σχεδόν τις εκδόσεις που χουν προηγηθεί είναι το υλικό δόμησης της εξωτερικής σόλας που αντί διάφανης γόμας επιλέχθηκε η συμπαγής σε έντονο πράσινο χρώμα.
Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα αναφορικά με το Puma MB.01 δεν έχετε απ' το να τσεκάρετε τον σύνδεσμο που ακολουθεί. Εκεί θα βρείτε μια πληρέστατη κι άκρως λεπτομερής δημοσίευση για το παπούτσι με το οποίο κάνει το ντεμπούτο του στη κατηγορία ο νεαρός ηγέτης των Charlotte Hornets.