14 Οκτωβρίου 2022

The Puma MB.02 is on the horizon!! (official photos)

Το Puma MB.01 κατάφερε τη περασμένη σεζόν να αναδειχθεί ως το πλέον περιζήτητο μπασκετικό και παρά τις όποιες καθυστερήσεις στη τροφοδοσία των καταστημάτων κατάφερε να ξεπουλάει σε χρόνο dt. Φυσιολογικό ήταν πως θα ακολουθούσε και το δεύτερο μοντέλο της συλλογής το οποίο ήδη αγωνίζεται ο γκαρνt των Hornets για όσο πρόλαβε στη preseason προτού τραυματιστεί ευτυχώς όχι σοβαρά. Έτσι για φέτος η Puma θα χει στη φαρέτρα της δύο signature σειρές το Stewie 1 και το MB.02!! Sehr, sehr gut Puma!
Το Puma MB.02 ακολουθεί μερικώς το δόγμα "if ain't broke, don't fix it" με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα πανέμορφο ημίψηλο μπασκετικό. Για το πλαίσιό του αξιοποιείται κυρίως mesh με τις μπόλικες fuse επιστρώσεις να λειτουργούν υποστηρικτικά αλλά και για προστασία χωρίς να λείπουν βέβαια κι αυτές οι επιστρώσεις που χουν διακοσμητικό σκοπό αφού. Η ενδιάμεση σόλα είναι 100% από Nitro foam χωρίς να αποκλείω την ύπαρξη Pebax στη βάση της φτέρνας όπως και στο MB.01 κι ας μην αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Puma. Πανέμορφη προσθήκη και φαντάζομαι με λειτουργικό ρόλο το heel counter που χει τοποθετηθεί πέριξ της φτέρνας. Πλήρως ανανεωμένη είναι κι επιφάνεια πρόσφυσης του MB.02 με το herringbone να καλύπτει τα 2/3 της σόλας που εσωτερικά υψώνεται στη midsole. Το σχέδιο του νέου MB είναι εντυπωσιακό με τα φτερά που διακοσμούν το ζευγάρι να είναι εμπνευσμένα από το λογότυπο του παίχτη.
To Puma MB.02 ανακοινώθηκε επισήμως μόλις χθες κι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου στο αμερικάνικο site της εταιρείας στη τιμή των 130 δολαρίων. Πρώτος χρωματισμός αυτή η πορτοκαλο-κόκκινη έκδοση με την ονομασία "Supernova" ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλο όπως το πράσινο "Slime" που προσωπικά με χει κερδίσει.