15 Οκτωβρίου 2022

UA and Curry go 10 for 10!! (official photos)

O Στέφανος μετά από μια καταπληκτική σεζόν όπου κέρδισε τον τέταρτο πρωτάθλημα NBA, αναδείχθηκε MVP των τελικών κι έχοντας νωρίτερα εδραιωθεί κι επίσημα ως ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του πρωταθλήματος ήταν σωστό να ολοκληρώσει το 2022 με ένα νέο μπασκετικό. Το Curry Flow 10 είναι το δέκατο signature παπούτσι του με την Under Armour και το τρίτο με το Curry Brand, μόλις ο ένατος παίχτης στην ιστορία του αθλήματος που κυκλοφορεί δέκα παπούτσια με την υπογραφή του και ο πρώτος αθλητής Under Armour που φτάνει σ' αυτό το ορόσημο. 
Το Curry Flow 10 δε γινόταν να μην είναι ίδιο σε κοψιά με το Curry Flow 9 γι' αυτό και χρησιμοποιούνται οι ίδιες τεχνολογίες ελαφρώς αλλαγμένες. Το χαμηλωμένο πλαίσιο κατασκευάστηκε με το υφαντό Warp 2.0, μια αναβαθμισμένη εκδοχή του υφαντού που είδαμε πέρυσι έχοντας ξανά στρατηγικά τοποθετημένες ταινίες διαφορετικού πλάτους στο επάνω μέρος και σε σημεία όπου χρειάζονται πρόσθετη ενίσχυση. Από εκεί και πέρα έχουμε ουσιαστικά την ενδιάμεση σόλα από Flow που είδαμε στα Curry 8 και Curry 9 έστω κι αν δείχνει πολύ χαμηλότερη αλλά μη ξεγελιέστε. Εξωτερική γόμα όπως γνωρίζετε δεν υφίσταται όμως υπάρχει ένα μακρόστενο shank plate στη μορφή του "X" για την αποτροπή υπερεκτάσεων του πέλματος. Το σχέδιο του επετειακού Curry Flow 10 είναι επί της ουσίας ίδιο με πέρυσι γεγονός που δε περίμενα για τρίτη συνεχόμενη φορά μιας και το να φτάνει μια σειρά στον 10ο κωδικό είναι κάτι εξαιρετικά σπουδαίο και πρέπει να τυγχάνει ιδιαίτερης φροντίδας. Όμορφη επιλογή χρωμάτων για πρώτο colourway αλλά το "Iron Sharpens Iron" που επέλεξαν να το ονοματίζουν δε ταιριάζει και πολύ του Under Armour Curry 2!
Το Curry Flow 10 θα κυκλοφορήσει στην Αμερική απ' όσο γνωρίζω στις 21 Οκτωβρίου, δύο με τρεις μέρες αφού θα χει ξεκινήσει η νέα σεζόν, πράγμα ευχάριστο. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως το Curry 10 τιμολογήθηκε στα 160 δολάρια! Αουτς!!!