7 Οκτωβρίου 2022

A professional Playmaker for Puma! (official photos)

Η Puma αν και βρίσκεται σε αναζήτηση NBAers που θα στελεχώσουν επάξια το μπασκετικό της τμήμα φροντίζει να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της σχεδιάζοντας νέα team models! Στη χθεσινοβραδινή pre-season αναμέτρηση των Lakers με τους Suns εθεάθη ο γκαρντ των Λιμνανθρώπων Kendrick Nunn να φορά το νέο μοντέλο της Puma με τη κωδική ονομασία Playmaker Pro. Τυχαίο? Δε νομίζω!
Το Puma Playmaker Pro είναι ένα low-top μοντέλο με φαρδιά βάση που χει λίγο απ' όλα και συμφέρει οικονομικά. Διαθέτει ένα πλαίσιο από προηγουμένης γενιάς mesh παρέα με αρκετό fuse αλλά και γενναίες δόσεις από συνθετικό δέρμα πέριξ της φτέρνας αλλά και στο toe-cap. Η ενδιάμεση σόλα έχει πάχος αρκετά mm κάτι όχι πρωτόγνωρο για μπασκετικό της συγκεκριμένης εταιρείας προερχόμενο 100% από ProFoam υλικό. Όμορφο αλλά όχι δα και πρωτόγνωρο το μοτίβο που προτιμήθηκε για την χάραξης της εξωτερικής του σόλας αφού όταν το πρωτοείδα μου ήρθαν στο μυαλό αβίαστα οι χαράξεις των Adidas Harden Vol. 1 και Vol. 2! Σα σχέδιο Το Playmaker Pro δείχνει αρκετά προσεγμένο χωρίς να διαθέτει κάτι το συναρπαστικό με λιγοστά στοιχεία από το RS Dreamer κι οι χρωματισμοί που χει παρουσιαστεί έως τώρα είναι εντυπωσιακοί και προσαρμοσμένοι ώστε να ταιριάζουν με τα χρώματα πολλών ομάδων του NBA!
Το Puma Playmaker Pro έχει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά στη τίμια τιμή των 80€ από το επίσημο site της Puma! Fun fact, σε κάποια site το κατατάσσουν στα υποδήματα για handball!!