25 Σεπτεμβρίου 2022

Klay the gr8!! (official photos)

Το alter-ego του Steph ως γνωστόν είναι ο επίσης φαρμακοχέρης Klay Thompson και μιας και λογίζεται ως νόμιμος splash brother του δε γινόταν να μη διατηρεί τη δική του sgnature συλλογή που τούτη τη σεζόν διάγει αισίως τον όγδοο χρόνο ζωής της. Το Anta KT8 έχει παρουσιαστεί στη κινέζικη αγορά και ήδη έχει εμφανιστεί σε πολλούς χρωματισμούς με τους τελευταίους ως είθισται να είναι πιο προσεγμένοι και ευρηματικότεροι ως προς το συνδυασμών χρωμάτων ελέω των themes που προβάρουν!
To Anta KT8 αξιοποιεί όλα τα υλικά και τις τεχνολογίες που χρησίμευσαν για την δημιουργία του KT7 αλλά σε μια διαφορετική αναλογία και σύνθεση. Το κέλυφός του συνίσταται από δύο ειδών επίπεδα με το λεπτότερο εκ των δύο να είναι το εξωτερικό και ο τρόπος που χει δομηθεί μου θυμίζει κάποιον που φορά ένα πουκάμισο κι από πάνω ένα λεπτό πουλόβερ, για σκεφτείτε το! Η αλήθεια είναι πως έχει λίγο από Air Jordan XV! Το κολάρο του μιμείται τη Huarache τεχνολογία μόνο που εδώ είναι εν μέρει ένα τέχνασμα αφού ανεβοκατεβαίνει ακριβώς όπως το κολάρο ενός πουκαμίσου. Επίσης, ο συνδυασμός των δύο βασικών υλικών του πλαισίου διαφέρει από έκδοση σε έκδοση χωρίς βέβαια να επηρεάζεται δραματικά το perfmorming του. Για την ενδιάμεση σόλα έχουμε το Nitrospeed foam με insole από το ίδιο υλικό ενώ διαθέτει και τεράστιο torsion plate από ανθρακόνημα υπό τη μορφή συνδετήρα. Τέλος, έχουμε μια μονοκόμματη εξωτερική σόλα με δύο ομάδες ομόκεντρων κύκλων σχηματίζοντας έτσι και το νούμερο του παπουτσιού. Σχεδιαστής του KT8 είναι ένας παλιός μας γνώριμος, ο Duane Lawrence στο πορτοφόλιο του οποίου περιλαμβάνονται τα Anta GH1+2, όλα τα Converse Wade (Wade 1, Wade 2), κάμποσα απ' τα Adidas Howard σα το Howard 3 και φυσικά τα Li-Ning Way of Wade 2 και WoW 4!
Το Anta KT8 διατίθεται ήδη σε αρκετές ασιατικές αγορές και μάλιστα σε πέντε χρωματισμούς με την αρχική του τιμή να φτάνει τα 180 με 190 δολάρια. Χλωμότατο να το δούμε στη δική μας χώρα όπως ακριβώς συμβαίνει με όλες τις ασιατικές φίρμες!