26 Σεπτεμβρίου 2022

The 3rd iteration of TWO WXY!! (official photos)

Στη προχθεσινή media day των Atlanta Hawks ο νεοφερμένος στην ομάδα Dejounte Murray φωτογραφήθηκε με ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι New Balance ενώ μέρες πριν ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τον Zach Lavive να προπονείται φορώντας το ίδιο παπούτσι αλλά κατάμαυρο. Σήμερα η New Balance επιβεβαίωσε πως πρόκειται για το ίδιο παπούτσι που δεν είναι άλλο από το τρίτο TWO WXY! Αν κι ακόμη να δούμε στην Ελλάδα τον δεύτερο κωδικό, η New Balance έχει ήδη ετοιμάσει τον V3 που εκτός των προαναφερθέντων NBAers θα φορεθεί κι απ' τους Jamal Murray, Darius Bazely και τον Aaron Nesmith!
Το New Balance TWO WXY V3 σχεδιαστικά δεν έχει κανένα απολύτως κοινό χαρακτηριστικό με τα δύο προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Τεχνολογικά μονάχα "δανείστηκε" τη συνταγή για τη δόμηση της ενδιάμεσης σόλα του που θα ναι ξανά από FuelCell με ένα pack από Abzorb foam στο τακούνι. Για το πλαίσιο φαίνεται ότι γίνεται χρήση ενός είδους screen mesh χωρίς βέβαια να αποκλείω το ενδεχόμενο να πρόκειται για Fit Weave όπως στο V2. Περιμετρικά του κολάρου αλλά και πίσω διακρίνουμε λίγο από δέρμα ίσως και συνθετικό αν και δεν είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται απ' την έως τώρα σειρά. Άγνωστη για την ώρα η μορφολογία της εξωτερικής σόλας. Το σχέδιο του TWO WXY V3 δεν είναι κάτι τρομερό όπως με τα TWO WXY 1 και V2, ίσως μόνο το μεγάλο λογότυπο της φίρμας που καπακώνει τη γλώσσα συμμετέχοντας στο δέσιμο των κορδονιών μέσα από υφασμάτινες οπές. Και οι έξι πρώτοι χρωματισμοί του είναι πανέμορφοι όπως και το ευφάνταστο λογότυπο με το TWO WXY να σχηματίζει έναν εγκέφαλο!
Το New Balance TWO WXY V3 ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει αρχές Νοέμβρη στη τιμή των 120 δολαρίων, διόλου άσχημα για την περίοδο που διανύουμε. Εσείς θα θέλατε να δείτε στην Ελλάδα Αυτό η το V2?