28 Ιουνίου 2022

Evolut10n for the Way of Wade!! (official photos)

Μετά από μια μακρόχρονη κι διόλου ευκαταφρόνητη καριέρα στα αστραφτερά παρκέ του NBA, ο Dwyane Wade αναμένεται φέτος να προσθέσει ακόμη ένα κατόρθωμα στο "γεμάτο" βιογραφικό του. Χωρίς υπερβολή αλλά περί κατορθώματος πρόκειται αφού είναι λίγοι οι NBAers που χουν κατορθώσει να μετρήσουν δέκα signature μοντέλα με την υπογραφή τους. Το γεγονός αυτό ενισχύεται περισσότερο αν σκεφτεί κανείς πως το 2011 αποχώρησε την Jordan Brand για να γίνει γίνει το πρωταγωνιστικό πρόσωπο στη μπασκετικό τμήμα της Li-Ning. Δέκα με τόνο για τον "Flash"!!
Αυτό που βλέπετε είναι το δέκατο Li-Ning Way of Wade, ένα μπασκετικό με γήινα χαρακτηριστικά, χωρίς φερμουάρ, περίτεχνα συστήματα δεσίματος κι άλλες αμφιβόλου χρησιμότητας πατέντες. Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της Li-Ning είναι το ελαφρύτερο WoW που χει υπάρξει έως τώρα κι αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο micro-mesh υλικό που φοράει το κέλυφος τους παπουτσιού έχοντας μπόλικη εσωτερική επένδυση, fuse προστατευτικές επιστρώσεις σε αναγκαία σημεία αλλά και μικρά κομμάτια πραγματικού δέρματος. Η ενδιάμεση σόλα του λέγεται ότι είναι 100% από Boom foam κι όχι με crash pads από Boom όπως στο συνέβη με το περσινό WoW ενώ μια λεπτή TPU μπαριέρα είναι εγκατεστημένη στην εξωτερική μεριά για ευνόητους. Για τη πρόσφυση επιλέχθηκε ένα σπέσιαλ μοτίβο χάραξης με τέσσερις ομάδες ομόκεντρων κύκλων που τέμνονται. Σα σχέδιο δεν έχουμε κάτι φουτουριστικό όπως πέρυσι όμως είναι αρκετά περιποιημένο και "στολισμένο" όπως ο κεραυνός στις εσωτερικές πλευρές, αλλά και ο δεκάλογος της επιτυχίας για τον Wade που ναι χαραγμένος στην τακούνι του αριστερού παπουτσιού.
Το Li-Ning Way of Wade 10 θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου σε δύο μόνο χρωματισμούς, στο σχεδόν κατάμαυρο "Sunrise" και στο κάπως ζαχαρί "Blossoμ" στη τιμή των 227 και 213 € αντίστοιχα! Ναι ναι καλά διαβάσατε!