15 Ιουνίου 2022

The newest evidence, Exhibit B! (official photos)

Ένα από τα μπασκετικά που παραδόξως κι όλως περιέργως μου εξάπτει την περιέργεια εξαιτίας του παρουσιαστικού του είναι το Adidas Exhibit B. Λογίζεται έστω και άτυπα ως το signature μοντέλο της Candace Parker, της πιο επιτυχημένης ίσως αθλήτριας στην ιστορία του WNBA και μ' αυτό αγωνίζεται ήδη απ' το ξεκίνημα της φετινής 25ης σεζόν. Το Exhibit B είναι αντιληπτό ότι αποτελεί τη συνέχεια του Exhibit A που κυκλοφόρησε πέρυσι τέτοια περίοδο περίπου και λάνσαρε πρώτη η πανύψηλη Parker.
Για το Adidas Exhibit B έχω αναφερθεί εκτεταμένα σε ανάρτησή μου προ τριμήνου περίπου αλλά τότε δεν είχα δημοσιευτεί επίσημες φωτογραφίες του. Όπως διαπιστώνετε κι εσείς η κυματιστή μορφή της midsole και κατ΄ επέκταση της outsole είναι αυτό που κεντρίζει τα αυτομάτως βλέμματα και σε κάνει να αναρωτιέσαι το λόγο που επιχειρήθηκε κάτι τόσο τολμηρό αλλά και το αν θα είναι λειτουργικό. Επίσης, η επιλογή της ακιδωτής χάραξης για μια εξωτερική σόλα με λιγοστή επιφάνεια πρόσφυσης είναι κάτι που ίσως προβληματίσει αρκετό κόσμο.
Το παπούτσι μπορεί να μην διατίθεται από το επίσημο site της Adidas όμως κυκλοφορεί από κάποιους λιανοπωλητές αλλά σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και με τη τιμή του να φτάνει τα 128 €! Για πολλά παραπάνω σχετικά με το Exhibit Β μπορείτε να κλικάρετε στον παρακάτω σύνδεσμο.