8 Ιουνίου 2022

Magic people, Voodoo Zion! (official photos)

Πριν ένα μήνα περίπου σας είχα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Air Jordan Zion 2. Αντικρύζοντάς το θεώρησα όπως κι οι περισσότεροι από σας ότι πρόκειται για ένα μπασκετικό κομμένο και ραμμένο αποκλειστικά και μόνο για το Zion Williamsson. Πολλά συμπαγή υλικά εν αντιθέσει με το Zion 1 αλλά και πάλι κάτι έλειπε από τη σχεδόν κατάλευκη έκδοση έτσι ώστε να το κάνει λίγο πικάντικο. Ε ναι λοιπόν η Jordan Brand κατάφερε επιτέλους να μας διαψεύσει.
Η πρασινοκαφετί έκδοση που βλέπετε είναι αυτό το πικάντικο που έλειπε από το Jordan Zion 2 για να το μεταμορφώσει αναβαθμίζοντάς τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά. Ένας καμβάς υλικών από suede, nubuck και παλαιωμένο ballistic mesh μαζί με "αλογότριχες" συνθέτουν την έκδοση "Voodoo" όπου το καφέ κι οι πράσινες αποχρώσεις κυριαρχούν. Είναι ολοφάνερο πως η Jordan Brand σε τούτη την έκδοση ασχολήθηκε σαφέστατα περισσότερο με το νέο της δημιούργημα.
To Jordan Zion 2 "Voodoo" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου με αρχική τιμή τα 140 δολάρια. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα μάθετε πολλά περισσότερα σχετικά με το Zion 2!