3 Αυγούστου 2023

Το LeBron 21 εκ του σύνεγγυς! (unofficial photos)

Προχθές πήρατε μια πρώτη ιδέα από το επερχόμενο LeBron και σήμερα ήρθε η ώρα να το δούμε από πιο κοντά απολαμβάνοντας μια σφαιρικότερη εικόνα του ώστε να αντιληφθούμε περί τίνος πρόκειται. Αν υπάρχει μια εταιρεία που μπορεί να εκτελέσει το κανόνα if ain't broke, don't fix it δεν υπάρχει από τη Nike.
To Nike LeBron 21 τουλάχιστον στη μοβ έκδοση που βλέπουμε δε δείχνει και πολύ eco-friendly αφού το πλαίσιο του είναι από δέρμα πιθανόν και συνθετικό αλλά εκπέμπει τρομερή ποιότητα κάτι που δε μας έχει συνηθίσει η Nike. Δε λείπουν τα νήματα Flywire που λειτουργούν επικουρικά ενώ η γλώσσα του είναι από sphere υλικό όπως ακριβώς στο LeBron 20. Μοναδική παραφωνία στο παπούτσι είναι το πίσω μέρος που μάλλον προέρχεται από συνθετικό δέρμα με γυαλιστερή επίστροση. Η ενδιάμεση σόλα είναι ξανά λεπτεπίλεπτη (ίσως phylon) με το ρετρό οβάλ παράθυρο στη σόλα να μαρτυρά την παρουσία ενός μεγάλου θύλακα Zoom ίσως και Zoom strobel. Σε ότι αφορά το πάτωμα, η πρόσφυση του έχει το ύφος του 20αριού που διακόπτεται από ένα κάθετο κανάλι συν το οβάλ παράθυρο στο κέντρο της. All in all, το LeBron 21 είναι μια Elite ας πούμε επανέκδοση του περσινού μοντέλου, χωρίς ποικιλόχρωμα knit αλλά με old-school υλικά έτσι για να το απολαύσουν οι παλιοί sneakerheads.
Εσάς πως σας φαίνεται το νέο μοντελάκι του "Βασιλιά"? Θα μπει στη λίστα σας ή τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τιμούλα του?