17 Απριλίου 2024

It's all about the 6th! (unofficial photos)

Τι σας έλεγα? Συντομότερο απ' όσο περίμενα εμφανίστηκαν νεότερες φωτογραφίες του Nike Zoom Freak 6! Σε συνέχεια λοιπόν της προχθεσινής σύντομης ανάρτησής μου παίρνουμε μια πρώτη σχεδόν 360 γεύση το επόμενου μοντέλου της επίσημης συλλογή Γιάνναρου. Αν οι Bucks προχωρήσουν μακριά στα Playoffs τότε θεωρώ βέβαιο να δούμε τον Γιάννη να αγωνίζεται με αυτά πολύ πριν ενσωματωθεί με την Εθνική μας ομάδα.
Σα κοψιά είναι παρόμοιο με του 5αριού ενώ πάνω-κάτω ίδια είναι τα υλικά δόμησης του πλαισίου χωρίς υπερβολές όπως στραπ κι άλλες τσαχπινιές. Το τρόπον τινά jacquard υλικό που υπήρχε έχει επεκταθεί πλέον παντού αλλά υπογείως έχει foam υποστήριξη και συνθετικό δέρμα στα σημεία που επιβάλλεται να υπάρχει περισσότερη ενίσχυση. Λέγεται πως η midsole του θα περιέχει έναν μόνο Zoom Air θύλακα εγκατεστημένο ακριβώς εκεί που είναι και στο νυν Freak οπότε καμία έκπληξη (κι) εδώ. Για την ώρα δεν έχουμε ιδέα πως είναι χάραξη στο πάτωμα κι ίσως εκεί να έχουμε σημαντικές αλλαγές μολονότι η σόλα του δείχνει τελείως επίπεδη. Σχεδιαστικά τώρα όπως έχουμε πει ήδη στα σχόλια μοιάζει να χει αρκετά στοιχειά από το Zoom Freak 5 με ελάχιστα από GT Cut 3.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του καθώς και η αρχική τιμή διάθεσής του δεν έχουν γίνει γνωστές. Cop or drop το νέο πατούμενο του Γιάνναρου?