2 Απριλίου 2024

Getting back, getting low! (official photos)

Δεύτερο συνεχόμενο άρθρο για τα μπασκετικά της Puma μόνο που αυτή τη φορά θα σας πάω ένα νούμερο πίσω σε ότι έχει να κάνει με τη σειρά MB. Όπως συμβαίνει με κάθε MB έως τώρα, η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα την "κοντύτερη" βερσιόν του MB.03! Πιστό φυσικά στο theme που διαφημίζει ο ψηλότερος αδερφός του αλλά με διαφοροποιημένο πλαίσιο κάτι που επιβάλλεται να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Το Puma MB.03 Low εμφανισιακά είναι εξίσου παλαβό κι ας έχει αλλάξει τα ρούχα του ο Μανωλιός! Το πλαίσιο δεν είναι τόσο πολυσύνθετο όπως πριν αφού έχουμε mesh που χει διακοσμηθεί μόνο με fuse στρώσεις και ραφές ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό theme άνευ όμως των χαρακτηριστικών σχισιμάτων. Δεύτερη αλλαγή έχουμε στο πίσω μέρος του παπουτσιού όπου το "μαξιλάρι" που περιτριγύριζε τους αστραγάλους είναι παρελθόν για ένα φτηνότερο και σχεδόν επίπεδο mesh. Η υπόλοιπη κατασκευή παραμένει ίδια, με το ίδιο tooling και ολόιδιο μοτίβο χάραξης αλλά χωρίς χρωματικές διαφοροποιήσεις.
Το Puma MB.03 Low αναμένεται σε κυκλοφορία χωρίς να χει γίνει γνωστή η αρχική του τιμή αλλά μη περιμένετε να είναι τρελά φθηνότερο σε σύγκριση με την τιμή του ορίτζιναλ MB.03.