30 Απριλίου 2024

The Way of Wade goes on!! (official photos)

Ελάχιστοι είναι οι πρώην NBAers που εξακολουθούν να διαθέτουν μια signature συλλογή η οποία συνεχίζει να πορεύεται παρά την απόσυρση του αθλητή. Μία εξ' αυτών είναι μπασκετική σειρά Way of Wade που ανήκει ως γνωστόν στον θρυλικό παίχτη σύμβολο των Miami Heat, τον κύριο Dwyane Wade. Φέτος θα κυκλοφορήσει το 11ο μοντέλο της ορίτζιναλ συλλογής του κι οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές ιδίως μετά τα διθυραμβικά σχόλια για το overall performing του προηγούμενου κωδικού.
Το Li-Ning Way of Wade XI είναι ότι πιο premium έχει προτείνει η συλλογή στη δεκαετή παρουσία της στα μπασκετικά υποδήματα. Έχουμε ένα αεροδυναμικό πλαίσιο από υψηλής ποιότητας συνθετικό δέρμα και κανονικό δέρμα για το πίσω κομμάτι κι όλα αυτά περιτρυγυρίζουν ένα ballistic mesh υποπλαίσιο με neoprene γλώσσα. Η ενδιάμεση σόλα του περιέχει Boom foam το οποίο περιβάλλεται από σκληρότερο foam το οποίο απ΄ την εξωτερική πλευρά είναι αρκετά υπερυψημένο φέροντας ένα εξωτερικό heel counter από γυαλιστερό TPU υλικό που μάλλον δείχνει αχρείαστο. Άγνωστη η μορφή της εξωτερικής σόλας όμως δείχνει πως είναι συνεχόμενη χωρίς εκπλήξεις ακολουθώντας την ελαφρά κυρτότητα του πλαισίου. Σα σχέδιο το WoW 11 είναι εκπλεπτυσμένα πανεύμορφο αν και το λογότυπο του Wade στο σημείο που έχει τοποθετηθεί φέρνει λίγο στο iconic Reebok Blast!
Το Li-Ning Way of Wade XI έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ορισμένες ασιατικές αγορές με τη τιμή του να υπερβαίνει τα 200 δολάρια κι αν συνυπολογίσουμε τα μεταφορικά τότε θα πρέπει κάποιος να ξηλωθεί περίπου 250 δολάρια.