24 Απριλίου 2024

What the Melo is that?? (unofficial photos)

Κι αφού γνωριστήκαμε απ' τη καλή κι απ' την ανάποδη με το επικείμενο Zoom Freak 6 σειρά παίρνει πάλι η signature συλλογή του LaMelo Ball. Προ ημερών πήρατε μια μικρή ιδέα αναφορικά με το MB.04 όμως τώρα είναι η ώρα για το αναμενόμενο "to know us better" κι αλήθεια είναι πως μάλλον θα απολαύσουμε το πιο "βαβούρικο" μπασκετικό της τελευταίας δεκαετίας και βάλε.
Με το Puma MB.04 συνεχίζει η συλλογή να προτείνει performing υποδήματα "not from here" κάτι που το πιστώνω στους Γερμανούς αφού τηρούν το λόγο τους. Έχουμε ξανά ένα ημίψηλο μοντέλο για το κέλυφος του οποίου χρησιμοποιείται λεπτό mesh ενισχυμένο εξωτερικά με χοντρές fuse επιστρώσεις που θυμίζουν το kurim υλικό που μας πρωτοσύστησε η Jordan Brand πριν καμιά επταετία. Χάρη σε αυτό το υλικό έχουν καταφέρει κι αναφέρονται πάνω στο πλαίσιο τα πασίγνωστα μότο που συντροφεύουν κάθε πατούμενο το LaMelo και μιλώ βεβαίως για τα "Rare", "Not From Here", "1 of One"! Πραγματική καλλιτεχνία! Η δομή της ενδιάμεσης σόλας δεν είναι ακόμη γνωστή αλλά ποντάρω πως θα είναι σα το MB.03 MB.03 δηλαδή EVA με στοχευμένα Nitro μαξιλαράκια σε φτέρνα και μετατάρσιο. Επίσης εκπληκτική είναι κι η μορφολογία της εξωτερικής σόλας που φέρει herringbone, αρκετά γνώριμα μότο αλλά και κοψίματα στη φτέρνα παρόμοια με εκείνα των All-Pro Nitro και Stewie 2. Συνολικά σα σχέδιο το MB.04 δείχνει εκπληκτικό, πολύ δουλεμένο και με κάποιους απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς
Το Puma MB.04 δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει ούτε βέβαια ποια θα είναι η αρχική τιμή διάθεσής του. Cop or drop?