14 Μαΐου 2023

Kobe 8 gets the Protro treatment! (official photos)

Η Nike εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναβάθμισης ορισμένων Kobes αρχής γενομένης από το Kobe 1 Protro. Λόγω κάποιων νομικών ζητημάτων και διαπραγματεύσεων με την χήρα του Kobe Bryant, η Protro "περιποίηση" κόλλησε στα Kobe V Protro και Kobe VI Protro όμως όλα ξεπεράστηκαν και τον προσεχή Αύγουστο, ανήμερα της Mamba Day, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το αναθεωρημένο Nike Kobe 8!
Ίσως το εμπορικότερο Nike Kobe που είδαμε ποτέ θα υποστεί την Protro διαδικασία και θα το δούμε στον "Triple White" χρωματισμό. Θα έχουμε και πάλι το engineered mesh πλαίσιο, το κλασικό heel clip και την ίδια χάραξη στη εξωτερική σόλα. Το σημείο που θα χει ανανεωθεί είναι η αποσπώμενη ενδιάμεση σόλα που τούτη τη φορά θα είναι από React foam κι όχι Lunarlon χωρίς κανένα θύλακα θα περιέχει Zoom. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σίγουρα θυμούνται πω η Elite έκδοση του Kobe 8 το μακρινό 2013 είχε αποσπώμενη cushlon midsole με Zoom Air θύλακες σε φτέρνα και μετατάρσιο! Το σημείο που χει ανανεωθεί στυλιστικά είναι η γόμα περιμετρικά αφού έχει διακοσμηθεί με το λογότυπο του Kobe κάτι που δεν υπήρχε στην standard έκδοση όταν πρωτοκυκλοφόρησε.
Το Nike Kobe 8 Protro θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου στη τιμή των 180 δολαρίων και όσοι πιστοί προλάβατε. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το iconic Kobe 8 δεν έχετε παρά να κλικάρετε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.