22 Μαΐου 2023

Curry is up to eleven!! (unofficial photos)

Η μία και μοναδική εν ενεργεία signature συλλογή της Under Armour προς τη δόξα τραβά αφού το Curry 11 είναι πανέτοιμο, απλά αναμένει την επίσημη ανακοίνωση κυκλοφορίας του. Η σειρά του Στεφανάκου γίνεται πλέον η μοναδική συλλογή πέρα των Nike και Adidas που φτάνει τα έντεκα μοντέλα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο κατόρθωμα.
Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε ξανά ένα μετρίου αναστήματος Curry με τη Flow τεχνολογία και πάλι παρούσα αλλά κάπως διαφορετικά εκτελεσμένη. Βλέπουμε ένα knit πλαίσιο όμοιο με εκείνα των Curry 8, Curry 9 αλλά φυσιογνωμικά μοιάζει περισσότερο με του Curry 10. Στο 11άρι γίνεται εκτεταμένη χρήση fuse κάτι που ίσως και να μη χρειαζόταν αλλά πολύ πιθανόν με αυτό το τρόπο επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ενίσχυση. Λίγο συνθετικό δέρμα, ένα υποτυπώδες heel counter συν υφασμάτινες οπές για τη διέλευση των κορδονιών, ολοκληρώνουν το άνωθεν μέρος της κατασκευής. Από κει και πέρα έχουμε και πάλι μια Flow σόλα όπου midsole και outsole έχουν ενοποιηθεί διατηρώντας το μοτίβο χάραξης του Curry 10. Συνολικά το σχέδιο θυμίζει περισσότερο running κάτι που αποδεδειγμένα "επιδιώκει" πια η συλλογή κάτι που προσωπικά δε με χαλάει όμως προτιμούσα να απεγκλωβιστούν από το blueprint στο οποίο έχουν παραμείνει εδώ και τέσσερα χρόνια.
Για τιμή και ημορομηνία κυκλοφορίας του Curry 11 δε γίνεται λόγος καθώς είναι πολύ νωρίς για τέτοιες πληροφορίες. Εσείς πως το βρίσκετε το νέο μοντέλο της συλλογής του Στεφανάκου?