16 Μαρτίου 2023

Another WNBAer with a signature!! (official & unofficial photos)

Η Nike έχει επιλέξει να επενδύσει στις γυναικείες signature συλλογές αφού μετά την Elena Della Done και τα Nike Deldon 1 σειρά παίρνει η 25χρονη γκαρντ των New York Liberty η Ρουμανοαμερικανίδα Sabrina Ionescu. Τα Nike Sabrina 1 είναι εδώ και μερικές ώρες γεγονός και τολμώ να δηλώσω εκ πρώτης όψεως είναι ομορφότερα από πολλά "αντρικά" signatures της swoosh και όχι μόνο!
Μη μπερδεύεστε, δεν βλέπετε την επανακυκλοφορία του πρώτου GT Cut αρωματισμένο με λίγο Kobe αλλά για τα ολοκαίνουργια Sabrina 1. Είναι ένα κοντού αναστήματος μπασκετικό με διαφόρων ειδών mesh (screen, open κτλ) να συνδυάζονται επιτυχώς μεταξύ τους ενώ στις πλευρές τους έχω την εντύπωση πως διακρίνω και νήματα Flywire? Ακολουθεί μια ενδιάμεση σόλα από React foam με έναν μονάχα top-loaded θύλακα Zoom στο μπροστινό μέρος κι η πικρή αλήθεια είναι πως τέτοια μεγαλεία δεν έχει ούτε το Nike Ja 1! Ναι έσταξα το φαρμάκι μου! Για την εξωτερική σόλα επιλέχθηκε ένα ιδιαίτερο μοτίβο χάραξης με μια λωρίδα κατά μήκος του παπουτσιού κάτι που μάλλον ο Ben Nethongkome το "αντέγραψε" από τα 361 του Aaron Gordon! Τα Sabrina 1 συνολικά σα σχέδιο είναι πανέμορφο ακόμη και με το Mamba μοτίβο που χει διακοσμηθεί μέρος του πλαισίου ενώ το λογότυπο της αθλήτρια είναι ευφάνταστο αφού συνδυάζει τα αρχικά του ονόματός της και το νούμερο που φορά στην ομάδα του Μεγάλου Μήλου.
Το Nike Sabrina 1 θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαιράκι με αρχική τιμή τα 125 δολάρια και βλέπω να γίνεται ανάρπαστο σε αντίθεση με άλλα signatures της Nike.