8 Μαΐου 2022

Into another UNVRS again?? (unofficial photos)

Η Ellena Delle Donne είναι μία απ' τις καλύτερες εν ενεργεία παίχτριες του WNBA έχοντας αναδειχθεί δύο φορές MVP (2015, 2019) και μία φορά πρωταθλήτρια με την ομάδα των Washington Mystics. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Nike είχε αναγνωρίσει από νωρίς την εξέλιξή της κι έτσι από το 2013 φροντίζει να την προμηθεύει με ότι πιο τελευταίο από τα δεκάδες καλούδια της. Πριν τρία χρόνια τη προίκισε με ένα ιδιαίτερο μπασκετικό το laceless Zoom UNVRS και φέτος επιχειρεί να την ανανεώσει.
Στον εναρκτήριο αγώνα της 26η σεζόν του WNBA η Elena αγωνίστηκε φορώντας έναν άκρως τολμηρό αλλά απόλυτα λειτουργικό μπασκετικό σχεδιασμένο για άτομα με ξεχωριστές ανάγκες. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε μ' ένα πανύψηλο μοντέλο από ποιοτικό mesh, με κανονική γλώσσα και κορδόνια παρακαλώ αλλά και διπλό βέλκρο σκρατς στο ύψος των αστραγάλων. Για το πως ακριβώς λειτουργεί δεν έχω την παραμικρή ιδέα αλλά φαντάζομαι πως η γλώσσα θα αποσπάται από το πλαίσιο. Πανέμορφη ιδέα τo swoosh που στη πορεία του μετατρέπεται σε heel clip πάνω στο οποίο αν προσέξετε αναγράφεται πως το παπούτσι περιέχει Air strobel (μπορεί και Zoom). Για το είδος foam της ενδιάμεσης σόλας καθώς και για το μοτίβο χάραξης της σόλας δεν υπάρχουν πληροφορίες οπότε θα αναμένουμε στο ακουστικό μας. Σχεδιαστικά το παπούτσι δείχνει μια μίξη από Hyperdunk 2010 με swoosh από Cosmic Unity ενώ δε σας κρύβω πως φυσιογνωμικά η σόλα πέριξ του toe-cap μου θυμίζει λίγο από Adidas D Rose Boost 7.
Πως βλέπετε το νέο εγχείρημα της Nike Basketball? Θα ήταν ένα μπασκετικό που θα αποτελούσε την πρώτη σας επιλογή σε περίπτωση ανανέωση του εξοπλισμού σας?