13 Μαΐου 2022

A mashing up of Air Jordans!! (official photos)

Κι ενώ όλοι αναμένουμε τον ερχομό των Air Jordan 37 και Jordan Tatum 1, η Jordan Brand επέλεξε να κυκλοφορήσει πρώτα ένα υβριδικό μοντέλο που άλλοι θα το χαρακτηρίσουν lifestyle κι άλλοι performing. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί κάτι ανάλογο η Jordan Brand αφού έχουν προηγηθεί τα Dub Zero, Spiz'ike, Son of Mars, Six Rings κι άλλα πολλά που δυστυχώς ή ευτυχώς πέρασαν απαρατήρητα. Το τελευταίο "φρανκεσταϊνίστικο" Τζορντανικό λέγεται Two Trey και μολονότι εμφανισιακά δείχνει αρκετά συμπαθητικό εντούτοις θα προτιμούσα να ξοδευτώ για ένα ορίτζιναλ AJ!
Στο Air Jordan Two Trey εμφανίζονται τα έξι απ' τα επτά παπούτσια που φόρεσε ο Mιχαλάκης κατά τη διάρκεια των έξι πρωταθλημάτων του, δημιουργώντας ένα κράμα της χρυσής εποχής των σχεδίων του Tinker Hatfield. Παρατηρώντας προσεκτικά τις εικόνες θα εντοπίσετε τα πλευρικά πάνελ από το Air Jordan VI, συνολικά το κολάρο από το Air Jordan VII, το στρογγυλό μπάλωματακι της γλώσσας και τις μπαριέρες απ' το Air Jordan VIII, τη γλώσσα και φυσικά το λουστρίνι απ' το Air Jordan XI, το heel patch αλλά και το toe-cap του Air Jordan XII. Η ενδιάμεση σόλα του είναι ένα αμάλγαμα των AJ XI και AJ XII ενώ στην εξωτερική σόλα πέρα από τα προαναφερθέντα μοντέλα διακρίνουμε την φτέρνα και το κουμπί από το Air Jordan XIV. Το μοναδικό μοντέλο που απουσιάζει από αυτό το όμορφο παρεάκι είναι το Air Jordan XIII.
Οι πρώτοι δύο χρωματισμοί τον Air Jordan Two Trey θα μιμούνται τα ορίτζιναλ "Concord" και "Bred". Το παπούτσι αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως με την τιμή του να ναι ιδιαίτερα τσουχτερή.