5 Ιανουαρίου 2017

Adidas D Rose 7 Boost (Chicago Away)

Η Adidas basketball βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε συνεχή άνοδο και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει πιθανότατα συστήσει τη καλύτερη ομάδα μπασκετικών παπουτσιών στην ιστορία της. Μοντέλα που απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο και για κάθε αγωνιστική ανάγκη με κοινό παρονομαστή τη ποιότητα κατασκευής αλλά και το σχεδιασμό τους. Η ναυαρχίδα της υπερομάδας δεν είναι άλλο από το Adidas D Rose 7 που σαν άλλος φαντομάς κυκλοφορεί ήδη σε δεκάδες διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και με διαφορετικά υλικά κατασκευής ενίοτε. Το νεότερο μοντέλο της signature σειράς του Knickerbocker πια Derrick Rose μπορεί ως γνωστόν να πρωτοπαρουσιάστηκε "ντυμένο" με ποιοτικότατο Primeknit και σε ένα έντονο πορτοκαλο-κόκκινο χρώμα όμως η έκδοση που προσωπικά αμέσως ξεχώρισα ήταν εκείνη με το mesh κέλυφος στη bred του απόχρωση.
Το εικονιζόμενο D Rose 7 δεν διαφέρει σημαντικά από την ακριβότερη και πιο premium έκδοση του μοντέλου. Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει η βασικότερη διαφορά των δύο είναι το Primeknit υλικό το οποίο στη φθηνότερη έκδοση έχει αντικατασταθεί από αψεγάδιαστο mesh ενώ τα υπόλοιπα μέρη του κελύφους έχουν παραμείνει αναλλοίωτα. Η επόμενη διαφορά τους εντοπίζεται λίγο παρακάτω και συγκεκριμένα στην επιλογή της γόμας για τη κατασκευή της εξωτερικής σόλας όπου αυτή τη φορά δεν είναι ημιδιάφανη αλλά συμπαγής και ολόλευκη. Η επιλογή του κόκκινου χρώματος για τα παχιά Three Stripes, για το λογότυπο του παίχτη αλλά και τη μικρή κορδέλα που εξέχει από το heel counter αρκούν για να δώσουν άλλη χάρη στο κατάμαυρο κέλυφος του παπουτσιού.
Η εικονιζόμενη έκδοση που ναι γνωστότερη κι ως "Chicago Away" μπορεί να προοριζόταν για τους εκτός έδρας αγώνες του Derrick με τη φανέλα των Bulls, παρ' όλα αυτά όμως ο παίχτης τα χει φορέσει ήδη σε κάμποσους αγώνες της νέας του ομάδας. Για όλους εσάς τώρα που θέλετε μια πιο εκτεταμένη ανάλυση του Adidas D Rose 7 θα σας συνιστούσα να κλικάρετε επάνω στο σύνδεσμο που ακολουθεί.
http://greeksneakcollector.blogspot.com/2016/08/adidas-d-rose-7-boost-primeknit-solar.html