1 Ιανουαρίου 2017

Τα σημαντικότερα μοντέλα για το 2017 (part 1)

Χρόνια πολλά με υγεία και ένα ευτυχισμένο 2017 για όλους μας! Μπορεί να μετράμε μόνο μερικές ώρες από τον ερχομό του νέου έτους αυτό όμως δε σημαίνει πως θα παραμελήσω τις συνήθεις και τα χούγια των περασμένων χρόνων. Θέλοντας να παραμείνω πιστός σ' αυτές παραδόσεις φρόντισα η πρώτη μου ανάρτηση και γι' αυτό το νέο χρόνο να μην άλλη απ' τη λίστα με τα δέκα σημαντικότερα μπασκετικά μοντέλα που αναμένεται να δούμε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017.
Στρώθηκα κάτω, σήκωσα τα μανίκια και σερφάρισα για κάμποσες ωρίτσες στο διαδίκτυο ψάχνοντας να βρω τα δέκα μπασκετικά που θα μας απασχολήσουν περισσότερο στο πρώτο μισό του 2017. Τούτη τη φορά η δεκάδα μου περιλαμβάνει τέσσερα ρετρό παπούτσια με τα υπόλοιπα όσο και αν δε το πιστεύετε να είναι μελλοντικές και ακυκλοφόρητες εκδόσεις. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο και σπάνιο αν σκεφτεί κανείς πως οι σχετιζόμενες με το άθλημα εταιρείες έσπευσαν γρήγορα γρήγορα να κυκλοφορήσουν τα φετινά τους μοντέλα απ' την αρχή κιόλας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε τέσσερα ρετρό μοντέλα, δύο low εκδόσεις από μοντέλα που διατίθενται ήδη και στην ελληνική αγορά και δύο τρόπον τινά Playoffs εκδόσεις. Στη πλειοψηφία της η λίστα συνίσταται από πατούμενα του ομίλου Nike και ανάμεσά τους "στριμώχνονται" κωδικοί από την Adidas, τη Reebok αλλά και την Under Armour.
Να τονίσω και πάλι πως η παρουσιαζόμενη λίστα εκφράζει καθαρά προσωπικές μου επιλογές και χει δημιουργηθεί με βάση όχι μόνο τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίες των προϊόντων αλλά και από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με φημολογούμενη κυκλοφορία τους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μου χει ξεφύγει κάποιο μοντέλο που αναμένεται να δούμε στο πρώτο μισό του έτους οπότε αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω θα ήθελα να το προσθέσετε στα σχόλιά σας αλλά και να μου πείτε αν ενθουσιαστήκατε με κάποιο απ' αυτά.

Nike Air Foamposite One (Royal)

Air Jordan XIII (Chicago)

Nike LeBron 14

Air Jordan XV (Stealth)

Under Armour Curry 3.5

Reebok Shaq Attaq (White)

Adidas Crazy Explosive Low

Nike HyperRev 2017

Air Jordan Super.Fly 5 PO

Adidas D Rose 7 Low