17 Μαρτίου 2023

Rise without a hoodie!!(official photos)

Αναρωτιόμουν πόσο καιρό θα κάναμε για να ξαναδούμε ένα καινούργιο μπασκετικό από την Puma και ξάφνου σήμερα έπεσα πάνω σε νέο αιλουροειδές. Δε πρόκειται για κάποια ανεπίσημη custom-ια αλλά για επίσημο collab της Puma με την June Ambrose που δεν είναι κάτι άλλο από ένα Rise Nitro άνευ "κουκούλας"!
Το Puma Rise Nitro x June Abrose αποτελεί μια κατά το ήμισυ αναμορφωμένη εκδοχή του δημοφιλούς κωδικού της Puma για εκείνους που δεν πολυγουστάρουν hoodie στα μπασκετικά τους. Το ίδιο σε μπόι αλλά για το πλαίσιο του έχουμε δύο επιφάνειες με πρώτη τη foam στρώση υπογείως με off-white στυλ για τη γλώσσα και γύρω-γύρω από το κολάρο κι όλο αυτό περιβάλλεται από ένα engineered mesh με πολύ πυκνή πλέξη που κατά τόπους σημεία του έχουν επιμελώς "σκιστεί" αποκαλύπτοντας το screen-mesh. Πρόσθετο στοιχείο του παπουτσιού το πληθωρικό εξωτερικό heel counter που δεσπόζει πίσω και πολύ πιθανό να χρησιμεύει για λόγους styling παρά συνεισφέροντας στο συνολικό lockdown του. Όλο το υπόλοιπο τμήμα της συμπαθούς κατά τα άλλα κατασκευής είναι μια ευγενική χορηγία του ορίτζιναλ Rise Nitro οπότε αν έχετε τη περιέργεια να μάθετε γι' αυτό μπορείτε να τσεκάρε το link που υπάρχει παραπάνω.
Το νέο Puma Rise Nitro έχει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται από το επίσημο site της εταιρείας αλλά κι από αρκετούς επίσημους μεταπωλητές της μεταξύ των οποίων και ευρωπαϊκά καταστήματα. Η τιμή του ιδιαιτέρως τσουχτερή αφού αγγίζει τα 150 δολάρια!