18 Ιανουαρίου 2023

New Balance shoe for Zach!! (official & unofficial photos)

Στην αυριανή αναμέτρηση όπου θα δούμε τους πολυαγαπημένους Chicago Bulls να αγωνίζονται μετά από 26 χρόνια στη Πόλη του Φωτός αντιμετωπίζοντας όχι κάποια ευρωπαϊκή ομάδα αλλά τους Detroit Pistons, τo δικό μας ενδιαφέρον θα εστιάζεται στα ολοκαίνουργια New Balance με τα οποία θα αγωνίζεται για πρώτη φορά ο  Ζαχαρίας Λαβίν!
Στις φωτογραφίες που ξετρύπωσε με κάποιο τρόπο ο GreekSneakCollector αντικρύζετε τα New Balance Fresh Foam BB κι όχι κάποιο signature του Zach LaVine! Είναι ένα ημίψηλο μπασκετικό και για το πλαίσιό του αξιοποιείται το FitWeave πλεκτό μαζί με μερικές fuse επιστρώσεις κι ένα κατά πως φαίνεται ανθεκτικότατο εξωτερικό heel counter. To καινούργιο στοιχείο που εισάγει η NB στα μπασκετικά της είναι το FreshFoam υλικό με το οποίο έχει δομηθεί ολόκληρη η ενδιάμεση σόλα που ναι copy-paste οι midsoles που βρίσκουμε στα ακριβά performing running της φίρμας. Όσο για την εξωτερική σόλα, έχει επιλεγεί ένα μοτίβο χάραξης με κύκλους που σα φυσιογνωμία μου θυμίζει τη σόλα του Air Jordan 2010 με λίγο από Nike PG 4. Σα σχέδιο το Fresh Foam BB δε ξετρελαίνει αλλά πολύ πιθανό να φταίει ο συνδυασμός χρωμάτων ιδίως στη μπλε έκδοση. Στη μαύρη του βερσιόν βέβαια τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα!
Ο Zach LaVine όπως είπαμε θα τα ντεμπουτάρει οπότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα αν και με τη New Balance ποτέ δε ξέρεις. Τιμή εκκίνησης του παπουτσιού τα 130 δολάρια! Αμφιβάλλω αν θα τα δούμε ποτέ στην Ελλάδα και μακάρι να διαψευστώ.