7 Μαΐου 2024

New brand on the block!! (officila photos)

Στο προχθεσινό Game 7 μεταξύ Cavaliers και Magic διαπίστωσα πως ο βραχύσωμος γκαρντ των Cavs, Isaac Okoro, φορούσε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι μπασκετικών που εκ του μακρόθεν υπέθεσα πως ήταν η update έκδοση του Zion 3. Μετά από σύντομη "ψαχτική" στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια καινούργια φίρμα τη Holo και το συγκεκριμένο υπόδημα ήταν το επίσημο signature του Okoro! Τώρα μπορείτε να εκπλαγείτε άφοβα!
Το Holo IO:01 όπως είναι κι επίσημη ονομασία του είναι το πρώτο πατούμενο του Isaac με τη μόλις δύο χρόνων νεοσύστατη φίρμα που εδρεύει κιόλας στις ΗΠΑ. Για το πλαίσιό του χρησιμοποιήθηκαν ως επί το πλείστον συνθετική υλικά όπως fuse και mesh όσο αφορά το κυρίως μέρος, neoprene πέριξ του κολάρου και αν δε κάνω λάθος συνθετικό δέρμα για το toe-cap αλλά και για το εγκάρσιο στραπ. Το είδος foam που επιλέχθηκε για την ενδιάμεση σόλα δε το γνωρίζω αλλά πιθανολογώ πως είναι ένα κλασικό EVA αλλά αγνώστου έντασης foam. Συγκρατείται μάλιστα από ένα TPU torsion plate που αγκαλιάζει και τις δύο πλευρές αποτελώντας ταυτόχρονα τον συνδετικό κρίκο της σχεδόν διχοτομημένης εξωτερικής σόλας. Οι δύο βασικές επιφάνειες πρόσφυσης έχουν χαραχτεί με herringbone, μια ασφαλής επιλογή ιδίως όταν πρόκειται για νεοϊδρυθείσα μπράντα! Πολλά υποσχόμενο σχεδιαστικά το IO:01 φαίνεται πως έχει αντλήσει στοιχεία από περασμένα Kyries αλλά δείχνουν πως το χουν πάρει στα σοβαρά κι αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από το φρεσκάρισμα που έκαναν στο logo του παίχτη σε σχέση με το πρώτο του σήμα.
Για τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας του Holo IO:01 δεν γνωρίζω τίποτα αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να το δω κάποια στιγμή στην Ελλάδα όπως είδα και το Crossover Culture Sniper.