21 Ιανουαρίου 2023

Loading .... the Kawhi 3!! (official photos)

Η New Balance φαίνεται πως επέλεξε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να κάνει τη δίκη της "αντεπίθεση", παρουσιάζοντας τις νέες μπασκετικές της προτάσεις. Μετά το Fresh Foam Basketball που ανακοινώθηκε επισήμως προχθές, σειρά παίρνει ο τρίτος κατά σειρά κωδικός της signature σειράς του Kawhi Leonard. Το εικονιζόμενο μπασκετικό "έσκασε" μύτη μόλις χθες σε site πασίγνωστου ευρωπαϊκού καταστήματος έχοντας την ονομασία New Balance Kawhi v3 Alpha Predator.
Ξέρω, σας θυμίζει το Air Jordan XI Low IE με λίγο από Jumpman All-Star όμως πρόκειται σίγουρα για μπασκετικό της New Balance το ομολογεί και το logo της εταιρείας στη κορυφή της γλώσσας. Έχουμε ένα μοντέλο στο ύψος του Kawhi 1 μ' ένα πλαίσιο από ποικίλα υλικά όπως mesh, συνθετικό δέρμα nubuck κατά πως βλέπω και πρόσθετο συνθετικό δέρμα εκατέρωθεν των πλευρών συν neoprene για το "χτίσιμο" του πίσω μέρους. Η ενδιάμεση σόλα του είναι αρκετά mm πάχους κι είναι συνδυασμός FuelCell και Abzorb foam και για την ώρα παραμένει άγνωστο το σετάρισμά της Στο πάτωμα διακρίνουμε το μεγάλο torsion plate (Energy Arc) που διαθέτει κι ναι κόπια του αντίστοιχου που υπήρχε στο New Balance TWO WXY! Η εξωτερική σόλα του Kawhi 3 φέρει μια ασυνήθιστη και καθ' όλα επιθετική χάραξη που παραπέμπει σε πέλμα πτηνού. Σχεδιαστικά από μένα εγκρίνεται ακόμη και σ' αυτό τον χρωματισμό κι ας θυμίζει έντονα Τζορντανικό κωδικό αφού δείχνει πως είναι μια αρκετά προσεγμένη κατασκευή.
Το New Balance Kawhi v3 Alpha Predator έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου στη τιμή των 160 ευρώπουλων.