25 Ιανουαρίου 2023

Why not getting a 6th model?? (official photos)

Ναι μεν κοντοζυγώνει η νέα signature συλλογή για το Jason Tatum όμως ο παλιός είναι αλλιώς ιδίως αν ο παλέουρας ονομάζεται Russell Westbrook. Ο πανάκριβος παγκίτης των Los Angeles Lakers έχει αναζωογονηθεί από τότε που δε ξεκινάει βασικός κάτι που συμπίπτει με το ανανεωμένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό Air Jordan Why Not Zer0.6! Βέβαια η αλήθεια είναι πως δε δείχνει να τα πολυπροτιμάει αφού σπανίως αγωνίζεται μ' αυτά από τα Χριστούγεννα όπου τα ντεμπούταρε.
Χτες μαζί με τη δημοσίευση των πρώτων επίσημων φωτογραφιών του, έγιναν γνωστά κι ορισμένα απ' τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Έχουμε και λέμε, mesh υπόστρωμα με υφασμάτινα νήματα κι απ' τις δύο πλευρές που λειτουργούν ως λούπες για τη διέλευση των κορδονιών κι όλα αυτό περιβάλλεται από ένα ripstop διάφανο μανδύα μονάχα στην εξωτερική πλευρά το οποίο κλείνει μέχρι ενός σημείου με φερμουάρ. Για τη εσωτερική πλευρά προτιμήθηκε ένα σταθερότερο υλικό κι έτσι βλέπουμε ένα είδος nubuck ενώ σε κάποια του κελύφους τοποθετήθηκε δέρμα. Η ενδιάμεση σόλα του είναι από phylon  και περιέχει έναν ορθογώνιο Zoom Air θύλακα στο έμπροσθεν τμήμα. Για την εξωτερική του σόλα προτιμήθηκε μια χάραξη παρόμοια με εκείνη της τεχνολογίας Feet You Wear με τα σημεία πρόσφυσης να χουν ακίδες τοποθετημένες κατά αυτό το τρόπο ώστε να σχηματίζουν herringbone. Πανέμορφες λεπτομέρειες οι ακίδες στο φερμουάρ που αναγράφεται διαρκώς το "Why Not?" αλλά και το μεγάλο λογότυπο του Westbrook στην εσωτερική πλευρά.
Το κατακόκκινο Air Jordan Why Not Zer0.6 θα κυκλοφορήσει περί τις αρχές Φεβρουαρίου όμως για την τιμή του δεν γνωρίζω κάτι. Αν κάποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει γιατί προβλέπω το παπουτσάκι να γίνεται ανάρπαστο.