12 Ιουλίου 2022

Wreaking Havoc again!! (official photos)

Η Under Armour στα χαρτιά συντηρεί δύο signature συλλογές για δύο NBAers, τους Stephen Curry και Joel Embiid. Για τη μεν πρώτη συλλογή η πορεία της είναι γνωστή εδώ και χρόνια αλλά για εκείνη του Jojo αγνοείται η τύχη της εδώ και δύο χρόνια όπου έχει "κολλήσει" στο Embiid 1. Πέρυσι εμφανίστηκε το Embiid 2 όμως η Under Armour το ακύρωσε αλλάζοντάς του όνομα και κατατάσσοντας το στη σειρά Havoc! Φέτος, κυκλοφορεί το πέμπτο Havoc όπου επί της ουσίας αποτελεί μια αναμορφωμένη εκδοχή του περσινού μοντέλου.
Το Under Armour HOVR Havoc 5 Clone όπως καλείται επισήμως το μοντέλο έχει στηριχθεί εν πολλοίς στο Havoc 4. Για το κέλυφός του έχει επιστρατευθεί ξανά η τεχνολογία Clone που ναι μεν δείχνει συμπαγής όμως προσαρμόζεται στις εκάστοτε απαιτήσεις του πέλματος. Αυτό το συνθετικό κουκούλι συνδέεται με ένα mesh υπόστρωμα συν μια οβάλ επιφάνεια συνθετικού δέρματος όπου είναι διακοσμημένη με το λογότυπο της εταιρείας. Η μορφολογία αλλά κι η σύνθεση της ενδιάμεσης σόλας του Havoc 5 είναι ακριβώς μα ακριβώς ίδια με του 4αριού. Ένα μονοκόμματο σκαρί προερχόμενο από Micro G και μόνο στη φτέρνα του περιέχει ένα pack από HOVR foam κι αν δεν με πιστεύετε ρίξτε μια ματιά στο 6γωνο παράθυρο της εξωτερικής σόλας. Σ' ότι αφορά το μοτίβο χάραξης αυτής (σόλας) είναι copy-paste του προηγούμενου Havoc για την οποία τα σχόλια από performers ήταν πολύ καλά έως εξαιρετικά χάρη στο επιθετικό herringbone traction. Το Havoc 5 έχει την "κοψιά" του Havoc 4 έχοντας ξεφορτωθεί τα περιττά υλικά που υπήρχαν εκατέρωθεν των αστραγάλων και με το Clone μανδύα να προσφέρει πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.
Το Under Armour HOVR Havoc 5 Clone κυκλοφορεί ήδη στις ασιατικές αγορές και μάλιστα σε τρεις χρωματισμούς και με τη τιμή του να κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα.