8 Ιουλίου 2022

New signature by Puma!! The Stewie 1! (official photos)

Η νέα signature συλλογή από την Puma είναι πλέον γεγονός κι όχι δεν είναι αφιερωμένη σε κάποιον λαοπρόβλητο NBAer αλλά μια δις πρωταθλήτρια και δις Finals MVP του WNBA. Ο λόγος για την Breanna Stewart η οποία αναμένεται να ντεμπουτάρει το Puma Stewie 1 στο προσεχές All-Star Game της δημοφιλέστερης γυναικείας μπασκετικής λίγκας. Η ηγέτης και των Seattle Storm γίνεται μόλις η 10η αθλήτρια του WNBA που αποκτά τη δική της μπασκετική σειρά κι η πρώτη που το καταφέρνει δια χειρός Puma. Τρέμε MB.01!!
Τα αποκαλυπτήρια του Puma Stewie 1 έγιναν προ λίγου κι όπως διαπιστώνετε είναι ένα πανέμορφο low-top μπασκετικό κομμένο και ραμμένο στα πρότυπα των Fusion Nitro και Clyde All-Pro. Το πλαίσιο είναι από ποιοτικότατο mesh σαν τα παλιά Kobe και με ένα εντυπωσιακότατο heel counter από δέρμα και ανάγλυφη υφή που παραπέμπει σε καταιγίδα τιμώντας έτσι την ομάδα της. Η ενδιάμεση σόλα λέγεται πως είναι από Nitro foam σε ένα σετάρισμα παρόμοιο με του Fusion ενώ πολύ περιποιημένη και προσεγμένη δείχνει η εξωτερική σόλα που συνδυάζει τριών ειδών μοτίβα χάραξης ένα ξεχωριστό herringbone με ευθείες γραμμές να έπονται και στη φτέρνα στοίβα από αστέρια. Στη κορυφή της γλώσσας όπως και στο πάτωμα διακρίνουμε το επίσημο λογότυπο της αθλήτριας ενώ κάθε φτέρνα κοσμούν δύο ουλές που συμβολίζουν τις δύο εγχειρήσεις που χει υποβληθεί για αποκατάσταση του αχιλλείου τένοντα του δεξιού της ποδιού.
Το Puma Stewie 1 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη με πρώτο χρωματισμό αυτόν τον πρασινωπό που βλέπετε συνοδεία μαύρο για το πίσω μέρος.