26 Ιουλίου 2022

Just Fre4k it!! (official photos)

Η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος στο NBA θα βρει τον Γιάνναρο με το ολοκαίνουργιο μπασκετικό του υπερόπλο στη νέα του προσπάθειά του να ζευγαρώσει τα δαχτυλίδια πρωταθλητή αλλά γιατί όχι κι ένα μετάλλιο με την Εθνική μας ομάδα. Ο Γιάννης σε παλαιά του συνέντευξη είχε δηλώσει πως τα Zoom Freak 4 θα είναι φωτιά και πολύ πιθανόν να είναι καθώς στις πρώτες εικόνες βλέπουμε ένα αμάλγαμα από Freak 1 με Freak 3. H Nike αποφάσισε να επαναφέρει στη σειρά το ανάποδο και τεράστιο swoosh που υπήρχε στο πρώτο Freak 1 ενσωματώνοντάς το σε μια ημίψηλη σιλουέτα που εν πολλοίς παραπέμπει στο Freak 3.
Βλέπουμε λοιπόν ένα μετρίου αναστήματος Nike Zoom Freak 4 με ένα ογκώδες swoosh να δεσπόζει στην εξωτερική πλευρά λειτουργώντας ως υποστηρικτική μπαριέρα. Το πλαίσιο του συνίσταται από διπλού τύπου mesh με μπόλικη δόση fuse επιστρώσεων στα απολύτως αναγκαία σημεία του και φυσικά άνευ στραπ κι άλλων μπιχλιμπιδιών. Η ενδιάμεση σόλα του θα χει κατά το ήμισυ το tooling και τη μορφολογία του Freak 3 ήτοι δύο Zoom Air bags σε phylon foam για έμπροσθεν μέρος και React foam για το συμπαγές πίσω τμήμα. Επίσης, το reverse swoosh που χαρακτηρίζει την έως τώρα σειρά του Γιάνναρου επιστρέφει έχοντας μάλιστα λειτουργικό χαρακτήρα αφού θα αποτελεί προέκταση της midsole. Το torsion plate στο κέντρο του έγινε επιθετικότερο έχοντας μια πρόσθετη αυλάκωση με τα ονόματα της φαμίλιας του να είναι χαραγμένα στις όχθες του "W". Τέλος, για την πρόσφυσή του επιλέχθηκε να διατηρηθεί το μοτίβο χάραξης του τρίτου Freak 3 έχοντας βεβαίως κάποιες μικροαλλαγές με σημαντικότερη όλων το λογότυπο του Γιάννη στη φτέρνα. Σα σχέδιο όπως ειπώθηκε και νωρίτερα είναι ένα μείγμα Zoom Freak 1 με Freak 3 και "γεμάτο" όπως με προσωπικές αναφορές 
Αρχές Αυγούστου έχει προγραμματισθεί η κυκλοφορία του Nike Zoom Freak 4 και με τη τιμή του να κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα. Λογικά στο Ευρωμπάσκετ θα δούμε το Γιάννη με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας να αγωνίζεται φορώντας τα νέα του πατούμενα.