18 Μαρτίου 2021

Process the Two! (unofficial photos)

Τη προηγούμενη βδομάδα σας είχα προϊδεάσει σχετικά με τον ερχομό του δεύτερου signature παπουτσιού του Joel Embiid. Σήμερα λοιπόν ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες έστω κι ανεπίσημες φωτογραφίες του Under Amrour Embiid Two κι ομολογούμενως το τελικό αποτέλεσμα δείχνει εντυπωσιακότερο σε σύγκριση με το σκαρίφημα του επίσημου καταλόγου.
To Under Armour Embiid Two σχεδιαστικά φαίνεται να κινείται στις γραμμές του προκατόχου του έχοντας όμως ένα πιο high-top παρουσιαστικό κάτι ίσως να οφείλεται στη μορφολογία του πίσω μέρους. Το λογότυπο του Jojo τούτη τη φορά είναι τοποθετημένο σε ένα εμφανέστερο σημείο του παπουτσιού (heel counter) ενώ περιμετρικά του κολάρου φαίνεται ότι προτιμήθηκαν παραδοσιακότερα (premium) υλικά κατασκευής. Το μοναδικό σημείο που κάπως με ξενίζει είναι η μορφή της εξωτερικής του σόλας μιας και το storytelling μοτίβο του προγόνου ήταν πανέμορφο. Αν θέλετε να πληροφορηθείτε περισσότερα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παπουτσιού δεν έχετε παρά να τσεκάρετε τη προ δεκαημέρου σχετική ανάρτηση (εδώ).
All in all, το Under Armour Embiid Two δείχνει πολύ περιποιημένο κι ελαφρώς αναβαθμισμένο σε σχέση με πέρυσι. Αν έχει και το performing του Embiid 1 τότε προβλέπω να μακροημερεύει!