28 Μαρτίου 2021

Yeap, this is the upcoming KD 14! (unofficial photos)

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις super-teams σε Δύση κι Ανατολή καθώς έχουμε ολόφρέσκα κουλούρια. Προχθές σας είχα προϊδεάσει σχετικά τον αναμενόμενο ερχομό του Nike KD 14 και παρά το γεγονός πως δεν ενθουσίασε και πολύ κόσμο σήμερα που ήρθαν νεότερες φωτογραφίες μάλλον αρχίζω να τάσσομαι με την πλειοψηφία. Το KD 14 αν κρίνω κι απ' τις καίνουργιες φωτογραφίες του φαίνεται να ξεφεύγει απ' τις σχεδιαστικές γραμμές που "τηρεί" τα τελευταία χρόνια η συλλογή του "Reaper" ρίχνοντας κλεφτές ματιές στη σειρά Nike Kyrie.
Αυτό που ξεχωρίζει στο νεότευκτο Nike KD 14 είναι το εγκάρσιο στραπ καταμεσής του μοντέλου το οποίο χωρίς καμία δόση υπερβολής θυμίζει κάτι από Kyrie 6 ιδίως στην εκκίνηση του στραπ που ναι απ' την εσωτερική πλευρά. Αναβαθμισμένο δείχνει το κυρίως υλικό δόμησης του πλαισίου του που φέρει ένα επιπρόσθετο και μονοκόμματο knit μανδύα που συνδέεται πάνω σε ένα εξωτερικό heel counter που άνετα μπερδεύεται με το αντίστοιχο σημείο του Kyie 6. Ένα κατά το ήμισυ οβάλ στήριγμα στην εξωτερική πλευρά μας αναφέρει ένα απ' τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ενδιάμεσης σόλα του που λογικά θα είναι το Zoom Air strobel board. Κι αν αναρωτιέστε αυτό σημείο τι ακριβώς σας θυμίζει τότε επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω υπενθυμίζοντάς σας το αειθελές Nike Hyperdunk X. Για την επιφάνεια πρόσφυσης δεν υπάρχει κάτι νεότερο οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή.
Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν σίγουρα και νεότερες φωτογραφίες του πατούμενου του KD. Λοιπόν πως σας φαίνεται το Nike KD 14?