9 Μαρτίου 2021

Processing....2! (official photo)

Ο Jojo βρίσκεται αυτή τη περίοδο στη καλύτερη φάση της έως καριέρας γεγονός με τους Sixers να κρατούν γερά τη κορυφή της ανατολικής περιφέρειας και τον ίδιο να συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών φαβορί για το βραβείο του MVP. Μάλλον τα Under Armour Embiid One του έχουν φέρει γούρι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σώνει και καλά θα αγωνίζεται φορώντας αυτά για μια ζωή. Το δεύτερο μοντέλο της signature συλλογής του είναι στα σκαριά κι ίσως σε πιο προχωρημένο στάδιο κάτι που μαρτυρά κι η επισυναπτόμενη φωτογραφία από τον επίσημο κατάλογο της UA.
Εκ πρώτης όψεως το Under Armour Embiid 2 δε θυμίζει σε τίποτα τον προγονό του κι ας μην έχουμε ακόμη μια σφαιρικότερη εικόνα του. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, το sequel θα χει ένα πλήρως αναμορφωμένο κέλυφος όπου θα χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία CLONE για την οποία δεν έχω την παραμικρή πληροφορία. Διόλου απίθανο να είναι μια μετεξέλιξη της ClutchFit τεχνολογίας που πριν λίγο καιρό κυριαρχούσε στα μπασκετικά της φίρμας (UA Drive 3 Low). Η ενδιάμεση σόλα του θα περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα από HOVR foam (500%??) σε σχέση με τον πρώτο κωδικό ενώ δε θα λείπει η πάντα αξιόπιστη Micro G τεχνολογία. Τούτη τη φορά δε θα έχουμε κάποιο ευφάνταστο και συνεχές μοτίβο χάραξης αλλά δύο είδη που θα μοιράζονται σχεδόν ισομερώς την εξωτερική επιφάνεια του Embiid 2.
Το Under Armour Embiid 2 ως φαίνεται έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αρχές Σεπτεμβρίου με τη τιμή του να αγγίζει τα 120 δολάρια. Αν οι Sixers "ταξιδέψουν" μακριά στα φετινά Playoffs μη σας κάνει εντύπωση να δείτε τον Jojo να αγωνίζεται με αυτά για κάποιους αγώνες της post-season.