17 Μαρτίου 2021

Κι ο CJ έχει το δικό του πατούμενο! (unofficial photos)

Μετά τους Shaquille O'Neal, Evan Turner, Baron Davis και κυρίως μετά τον "Flash", η Li-Ning έχει τη χαρά και τη τιμή να μας παρουσιάζει μια ακόμη signature συλλογή. Ο έτερος Καππαδόκης των Portland Trailblazers, ο επίσης φαρμακοχέρης CJ McCollum αποκτά τη δική του signature συλλογή μέσω της κινεζικής φίρμας, μπασκετικά της οποίας φορά εδώ και μερικά χρονάκια ο παίχτης.
Η χθεσινοβραδινή επιστροφή του CJ στη ενεργό δράση και στο ρόστερ των Blazers συνδυάστηκε με τα αγωνιστικά αποκαλυπτήρια του Li-Ning CJ1! Ένα σχεδόν κατακόκκινο ημίψηλο μοντέλο διακοσμημένο με δεκάδες μικρά τριαντάφυλλα στο κυρίως σώμα του κι αστραφτερά TPU μέρη για το heel counter αλλά και για το έμπροσθεν τμήμα του είναι τα πιο "χτυπητά" σημεία του εν λόγω παπουτσιού. Με βάση τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες εικάζω πως βασικό υλικό δόμησης του κελύφους είναι ένα είδος jacquard χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Από κει και πέρα για τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του CJ1 δεν υπάρχει - προς το παρόν - κάποια πληροφορία οπότε θα αρκεστούμε στο να απολαύσουμε τις πρώτες εικόνες του.
Λογικά στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν αναλυτικότερες φωτογραφίες του Li-Ning CJ1 έτσι ώστε να έχουμε μια σφαιρικότερη αντίληψη του παπουτσιού και γιατί όχι να πληροφορηθούμε και τα υλικά κατασκευής του.