31 Μαρτίου 2021

It's simple! Cut, Run and Jump!! (official photos)

Η νέα σειρά της Nike Basketball Greater Than (GT) λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αρχές κίνησης στην καλαθοσφαίρση έχτισε τρεις νέες και πολύ ξεχωριστές σιλουέτες. Μετά από αρκετό καιρό η αμερικάνικη εταιρεία έρχεται μονομιάς με μια σειρά μπασκετικών προσαρμοσμένη για κάθε στυλ παιχνιδιού. Well done Nike!
Πρώτη και ομορφότερη κατ’ εμέ το Air Zoom G.T. Cut για εκείνους που προτιμούν τις γρήγορες και ακαριαίες αλλαγές κατεύθυνσης Ακολουθεί το Air Zoom G.T. Run για τους γρήγορους που επιθυμούν μεγαλύτερη απορρόφηση ενέργειας και το τέλος το Air Zoom G.T. Jump για κείνους που απαιτούν να προσγειώνονται κάπου αναπαυτικά μετά τις υπερπτήσεις τους. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών μελών της οικογένειας το Zoom Air Strobel με το οποίο έχουν εφοδιαστεί! Για τα ακριβή τεχνικά χαρακτησιστικά τους θα αφήσω να μιλήσουν οι επισυναπτόμενες εικόνες από το επίσημο site της Nike.
Το Air Zoom G.T. Cut θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου στη Κίνα και στα τέλη Απριλίου στη Βόρεια Αμερική. Το Air Zoom G.T. Run θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021 και το Air Zoom G.T. Jump θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021.