1 Ιανουαρίου 2020

Τα σημαντικότερα μοντέλα για το 2020 (part 1)

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένο το 2020!! Υγεία πρωτίστως, ευτυχία κι ότι ποθείτε! Νέος χρόνος μόλις κατέφθασε αλλά ορισμένες συνήθειες πολύ μα πολύ δύσκολα ξεχνιούνται. Πρωτοχρονιά λοιπόν κι όσοι είναι τακτικοί θαμώνες του ιστολογίου θα γνωρίζουν πως η ημερολογιακά πρώτη δημοσίευση από τον GreekSneakCollector περιέχει μια εν δυνάμει wishlist με τους δέκα μπασκετικούς κωδικούς που αναμένεται να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά το πρώτο μισό του 2020!!
Στο πρώτο Top-10 του νέου χρόνου περιλαμβάνονται κωδικοί από συνολικά τέσσερα brand. Αυτή τη φορά κανένα μα κανένα δε έχει συμπεριληφθεί σε προγενέστερες λίστες κάτι πολύ ενθαρρυντικό για μένα και τις προβλέψεις μου μιας και τα release dates αλλάζουν από μέρα σε μέρα για να μη πω από ώρα σε ώρα. Απ' τη δεκάδα μου τέσσερις κωδικοί είναι ρετρό μοντέλα εκ των οποίων μόνο ένα έχει καταγωγή από τα mid 80s ενώ την έκπληξη κάνει μια τέως κραταιά δύναμη στη κατηγορία. Όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είναι ολοκαίνουργιοι κωδικοί κι ανάμεσά τους θα βρείτε μοντέλα για τα οποία έχουμε κάνει ειδική μνεία (δημοσιεύσεις) σχετικά με τον επικείμενο ερχομό τους. Δυστυχώς όμως για τρεις κωδικούς, απ' τα οποία δύο είναι signatures, δεν έχουμε καμία σχετική φωτογραφία να προβάλουμε ούτε βέβαια γνωρίζουμε το παραμικρό όμως κρίνοντας από το παρελθόν τους θα πρέπει να τα αναμένουμε μεταξύ Γενάρη και Ιούνη ή λίγο πριν την έναρξη των Playoffs.
Για τους μυημένους αλλά και για τους νέους αναγνώστες του blog να επισημάνω πως η λίστα μου περιέχει καθαρά προσωπικές μου επιλογές κι έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας των επισυναπτόμενων παπουτσιών αλλά κι από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία τους. Happy new sneaker-year!!




Air Jordan V "Fire Red"

Air Jordan XIII "Flint Grey"

New Balance OMN1S 2 (?)

Nike Zoom Freak 2


Puma Unknown