17 Δεκεμβρίου 2019

PG 4 is almost on the floor!! (unofficial photos)

Κι αφού πήραμε μια πρώτη ιδέα για το πως θα ναι τα επερχόμενα Adidas D Rose 11 και D.O.N. Issue #2 ήρθε ξανά η ώρα να αλλάξουμε στρατόπεδο και να δούμε πως πρόκειται να είναι το τέταρτο κατά σειρά Nike PG 4. Τούτη τη φορά έχουμε μια σφαιρικότερη εικόνα του νέου μοντέλου του Paul George το οποίο βλέπετε δεν έχει καμία σχέση με ότι έχει προηγηθεί από την έως τώρα signature σειρά του δεύτερου ηγέτη των Los Angeles Clippers.
Το άνωθεν μέρος της κατασκευής φαίνεται super-light παρά το γεγονός πως διαθέτει φερμουάρ αρκετών εκατοστών και σαφέστατα κοντύτερο σε σχέση με τα προγενέστερα PGs. Διακρίνουμε λοιπόν ένα "διπρόσωπο" μανδύα ο οποίος απ' την εξωτερική πλευρά είναι πιο συμπαγής σε σύγκριση με τη διάτρητη εσωτερική πλευρά του (Dame 7 ίσως?) και υποθέτω πως ακριβώς από κάτω πρέπει να κρύβεται ένα bootie πλαίσιο. Η ενδιάμεση σόλα του υποθέτω (και πάλι) πως είναι από phylon υλικό ενώ οι φήμες που ήθελαν να "κουβαλάει" full-length αεροθάλαμο Air είναι τελικά πέρα για πέρα αληθείς κατά πως φαίνεται. Η εξωτερική σόλα του θα διαθέτει μοτίβο χάραξης παρόμοιο με αυτό που έφερε ο προκάτοχός του με τους περίφημους κρατήρες της Σελήνης. Ως προς το συνολικό σχέδιο του παπουτσιού θα έλεγα ότι δείχνει αρκετά φθηνό και φτωχό αλλά σε αυτό ίσως να φταίει ο χρωματισμός που βλέπουμε.
Το Nike PG 4 πρέπει να το αναμένουμε κοντά στο All Star Game αν όχι νωρίτερα και η τιμή του δε αναμένεται να ξεπερνά τα επίπεδα των προηγούμενων κωδικών της σειράς.