14 Δεκεμβρίου 2019

Έτοιμη από νωρίς η συνέχεια του DON!! (unofficial photos)

Πριν λίγη ώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι ακόλουθες φωτογραφίες στις οποίες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι απεικονίζεται το δεύτερο μοντέλο της signature σειράς του Spida Mitchell, το Adidas D.O.N. Issue #2. Δεν πρόκειται σίγουρα για δείγμα αλλά για την τελική μορφή που θα χει το νέο πατούμενο του ηγέτη των Utah Jazz. Η απήχηση που χε ο πρώτος κωδικός της σειράς μάλλον άνοιξε την όρεξη στους σχεδιαστές της γερμανικής εταιρείας οι οποίοι ετοίμασαν πολύ μα πολύ γρήγορα το δεύτερο Issue.
Εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά χοντροκομμένο και ψηλότερο σε σχέση με το τρέχοντα κωδικό της σειράς. Δείχνει να αξιοποιεί ακριβώς τα ίδια υλικά κατασκευής με τον προκάτοχό του συν μια μικρή επιφάνεια συνθετικού δέρματος ή nubuck στην εσωτερική μεριά του. Η ενδιάμεση σόλα του είναι από Bounce υλικό και μορφολογικά θυμίζει το αναμενόμενο Crazy BYW 2. Επίσης νέα μορφή και για την εξωτερική σόλα που δείχνει να χρησιμοποιεί το μοτίβο χάραξη του Harden Vol. 4. Το λογότυπο του Mitchell διακοσμεί το μεγάλο εξωτερικό heel counter ενώ λίγο παρακάτω υπάρχει ανάγλυφα χαραγμένο το μοτίβο DON και εξ αριστερών του τα Three Stripes. (via sneakerhighway)
Αυτά τα ολίγα για την ώρα σχετικά με τη συνέχεια της σειράς του Donovan Mitchell. Ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά κι αρχική τιμή διάθεσης είναι παντελώς άγνωστα. Εσείς, πως βλέπετε το νέο Spida?