8 Αυγούστου 2019

Got me Crazy once again!! (official images)

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα βλέπαμε τη συνέχεια του Adidas Marquee Boost όμως κανείς μας δε  πιστεύω να περίμενε ότι θα αντικρίζαμε σχετικά νωρίς τη συνέχεια του πρώτου μπασκετικού της Adidas Originals. Το εντυπωσιακό και φουτουριστικό Adidas Crazy BYW X θα χει κι αυτό φυσικό διάδοχο ο οποίος όμως θα είναι κατιτίς κοντύτερος κι όχι τόσο πλουσιοπάροχος όσο ο πρωτότοκος κωδικός της μη-signature σειράς πια. 
Το Adidas Crazy BYW X 2.0 που δείχνει πιο συμβατικό και σχεδιαστικά "ημερωμένο" είναι μια καθ' όλα σύγχρονη κατασκευή. Έχουμε λοιπόν ένα bootie υπόστρωμα προερχόμενο από neoprene το οποίο περιβάλλεται από screen-mesh θαρρώ και φέρει nubuck επιστρώσεις στο toe-cap και εκατέρωθεν των πλευρών του τα οποία είναι σε οβάλ σχήμα και πάνω σ' αυτά έχουν "φιλοξενούνται" επίσης οβάλ πλαίσια για πρόσθετη πλευρική υποστήριξη. Τα τελευταία αυτά πλαίσια φαίνεται να προέρχονται απ' το υλικό που έχει δομηθεί το "κουφάρι" της ενδιάμεσης σόλας η οποία έχει βασιστεί στη παλαιά τεχνολογία Feet You Wear ενώ εντός της περιέχονται οι γνωστές μικροκάψουλες Boost. Η εσωτερική πλευρά της ενδιάμεσης σόλας είναι ακάλυπτη και η μορφολογία της θυμίζει το περσινό BYW X όπου η σόλα ήταν κυριολεκτικά χωρισμένη στα δύο. Τέλος, το ψαροκόκαλο μοτίβο χάραξης καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας πρόσφυσης της εξωτερικής σόλας. Σα σχέδιο το BYW X 2.0 έχει κάτι απ' την αύρα των 90s μπασκετικών αλλά αρκετά κομψό και πιο κοντά στα σημερινά γούστα.
Για την ώρα το Adidas Crazy BYW X 2.0 υπάρχει στο Ταϊλανδέζικo site της γερμανικής εταιρείας απ' όπου και το ξετρυπώσαμε. Τιμολογείται στα 7.000 Μπατ Ταϊλάνδης όπερ μεθερμηνευόμενων 203 ευρώ!