18 Αυγούστου 2019

Testing Nike Kyrie Low 2

Αν δεν πολυσυμπαθήσατε το Nike Kyrie 5 κι αν δεν γοητευτήκατε από το Kobe-ειδές Flytrap ΙΙ αλλά παραμένετε πιστοί ακόλουθοι του Μπρουκλινέζου πια Uncel Drew τότε η Nike έχει να σας προτείνει μια ακόμη λύση, το Kyrie Low 2. Ο νέος ηγέτης των New Jersey Nets εξακολουθεί να ναι αυτή την εποχή απ' τους εμπορικότερους NBAers κι αυτό αποδεικνύεται απ' το γεγονός πως είναι μόλις ο δεύτερος εν ενεργεία μπασκεμπολίστας της swoosh που διαθέτει τρεις (ζωή να χουν) μπασκετικές συλλογές
Το Nike Kyrie Low 2 είναι μια αξιοπρεπέστατη κατασκευή που έρχεται να διαδεχθεί τον περσινό κωδικό ο οποίος δε τα πήγε και τόσο καλά. Το άνωθεν μέρος είναι από ενισχυμένο textile mesh ενώ γίνεται κι εκτεταμένη χρήση TPU υλικών προσθέτοντας έτσι αρκετά γραμμάρια βάρους στο μίνιμαλ παρουσιαστικό του παπουτσιού. Το εξωτερικό - αλλά Zoom Kobe V - heel counter, τα διάτρητα πλαίσια εκατέρωθεν των πλευρών απ' όπου και διέρχονται τα κορδόνια συν την μικρή εξωτερική "μπαριέρα" όλα τους είναι από TPU. Η phylon ενδιάμεση σόλα εμφανίζει μια έντονη κυρτότητα στα πρότυπα του Kyrie 3 κι εντός της περιέρχονται δύο ορθογώνιοι θύλακες Zoom Air στα συνήθη ύποπτα σημεία (φτέρνα και forefoot). Για την απαραίτητη πρόσφυση της εξωτερικής σόλας επιλέχθηκε μια μίξη δύο μοτίβων χάραξης και πιο συγκεκριμένα διακρίνουμε το μοτίβο της σόλας του Kyrie 3 υπό την μορφή ακίδων στα πρότυπα δηλαδή του Kobe A.D. NXT 360 ή του Air Jordan XXX3 αν προτιμάτε. Από αισθητικής πλευράς το Kyrie Low 2 φέρνει στο νου κάτι από τους πρόσφατους running κωδικούς της εταιρείας έχοντας όμως τα απαραίτητα διακριτικά όπως το προσωπικό λογότυπο του Uncle Drew σε περίοπτες θέσεις.
To Nike Kyrie Low 2 κυκλοφόρησε επισήμως στις αρχές του τρέχοντος καλοκαιριού και μπορεί να το αναζητήσετε και στην εγχώρια μας αγορά. Η αρχική τιμή διάθεσής του είναι λίγο τσιμπημένη σε σύγκριση με την αντίστοιχη τιμή του τελευταίου κωδικού της επίσημης signature σειράς του Irving. Αν πάντως το "λιγουρεύεστε" θα συνιστούσα να δώσετε προσοχή στα performing βιντέακια που ακολουθούν ώστε να είστε διαβασμένοι όταν θα πάτε να τα τσεκάρετε από κοντά.